Hogy lehet jol kezelni es megélni, ha körülötted mindenki terhes, csak te nem, pedig szeretnél?
Empátia mindkét részről! Ennyi a titka! De egy barátságban,főleg ha sokéves,akkor ez nem téma!
Mi értelme felégetni mindent,régi barátságot,csak mert te besértődtél? Semmi! Attól neked nem lesz jobb! És hamarabb sem lesz gyereked!
a pozitív gondolkodás és egyéb könyvek, filme zerint, csak pozitív érzésekkel tudjuk bevonzani amiket szeretnénk. tehát a terhesség, gyermek pozitív élményként kellene, hogy rögzüljön. erre próbálok tudatosan gyúrni, illetve sok erőt ad, ill megható volt számomra, hogy akiknek nem sikerült már régóta(2 barátnőm is), mégis velem örültek a terhességemnek, együtt sírtunk egy anyás idézeten a meghatottságtól, jöttek a kórházba is, hozzánk is babázni, és reneteget segítettek szívből. egyszerűen csodáltam őket. Most én vagyok ebben a helyzetben, nekik jött a baba, nekünk még nem jön a 2. Olyan szeretnék lenni mint ők. erős és önzetlen.
Így amikor szembejött velem az utcán egy régebbi harmadik barátnőm nagy pocakkal és örömmel mutatta be a férjét is, én tudok vele örülni és csak annyit mondtam magamról, ó, úgy szeretném már én is a kövi babát.
1-es vagyok
Mindenkinek más a receptje. Én elmondtam az enyémet, erre lepontoznak, mert őszinte voltam és le mertem írni, h nekem, az akkori lelkiállapotomnak az tett jót, ha senkivel nem tartottam a kapcsolatot. És mint mondtam, nem bántam meg!
Szerencsére ez már csak a múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!