Most terhes lehetek vagy csak megfog jönni vagy talán megfáztam?
Szerintem is vegyél egy tesztet. Én nem bírnám ki. 😅 nekem ahogy késett 5 napi masiknap már teszteltem és pozitiv lett.
Ha fel fázol attól szokott késni vagy ha gyógyszert szedtél pld antibiotikumot akkor az is megzavarja.
De szerintem itt baba van a dologban 😊 Majd várjuk a jó hírt. Vegyél egy tesztet az majd eloszlatja a kérdéseidet.
2-es vagyok. Nekem is voltak szurkálódások meg barnáztam aztán jott egy pici vér,először nem is gondoltam ,hogy terhes vagyok de gondolom a pici vérzés lehetett a beágyazódás mert utána ra egy pár napra pozit teszteltem. Na hát ha eddig nem jött meg akkor biztos ,hogy terhes vagy.
Én aluszékony voltam mindig fáradt, kicsit a hangulatingadozás változott. Na de most már meglátod. Nincs kit megkéri hogy vagyen neked egy tesztet?
Nem feltétlenül minden ember más és mások a tünetek. Ismerek olyat akinek az elején meg ciklusa is volt. Anyukám velem 4 hónapig vérzett rendesen. És velem hányt,dagadt a lába alig tudott enni.
A húgommal olyan zökkenőmentes volt a terhessége. De most már meglátod hétfőn. Én ugy gondolom hogy enyit nem késhet csak ha baba van a dologba.
Na de kiderül hétfőn már én is várom az eredményt. Szorítok. Majd ird meg hogy mi lett,ha addig is vam valami nyugottan irj üzit 😃
Igyál nagyon sok folyadékot ebben a melegben. Nagyon drukkolok már én is várom majd irj.
A vérnyomás egy enyhén kicsi kell a folyadék de amugy igen jó nekem 115-120 között volt és 90 pulzus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!