23hetes terhes vagyok es megint megfaztam (natha, torokfajas). Most mentem ki 3hete a nathabol ami 1hetig tartott. Felvaaltva iszom a csipkebogyo a kamilla es harsfa teakat. Hasznal 1alltalan?
Az első két trimeszterben lehet szedni indokolt esetben, a harmadikban már nem!
Nem tudom, hogy egy ilyen megfázásos dolognál érdemes-e kockáztatni. Ha nem vagy lázas, nem köhögsz, én a helyedben simán kifeküdném. Maradj otthon, teázz, takarózz be, pihenj sokat! Ha nem megy át rajtad, kénytelen leszel orvoshoz menni.
Nem tudom, kaphatóak-e ezek a szerek, de torokfájásra a Homeogene 9 szedhető. Stodal szirup, vagy lándzsás útifű szirup is szedhető. (Az első terhességem alatt én kétszer 2 hétig betegeskedtem megfázással, nehezen múlott nagyon.)
A teák mehetnek.
Vegyél fel dupla zoknit, ne fázzon a lábad.
Ha nagyon kapar a torkod, méz, mézes tea. Ha elkezdesz köhögni, nagyon jó módszer, ha felforralsz 1-1,5 liter vizet és teszel bele 3-4 evőkanál sót. Ezzel párologtass, inhalálj, akár éjjelre az ágyad mellé is teheted.
A Wick-nek van kenegetős balzsama, azt is használhatod. (Az ivós porokat nem szabad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!