Meddig illik egy gyerek korat honapokban szamolni?
Figyelt kérdés
Kislanyom 9 honapos es ugy gondolom 1 eves kora utan ev + honap az idealis meghatarozas, de sokat latni, hallani olyat, h akar 34 honapos meg ilyenek. Szerintetek nem fura vagy ez mitok fugg? Vagy baratkozzak meg a honapos szamlalassal, mert az most a meno es talan meg ki is cikiznek majd ha nem igy mondom?2019. szept. 24. 21:36
2/18 anonim válasza:
Ez hogy a gyerekem 34 hos engem zavar. Miért nem lehet azt mondani, hogy decemberben tölti a hármat? Sosem mondtam hónapokban 1 éves kor után azt feleltem, 1 éves múlt x honapban.
3/18 anonim válasza:
Lehet másodpercekben is számolni az éveket. Megfelelő tizedes törtben ugyanazt az eredményt kapod.
5/18 anonim válasza:
2 éves korig
A védnő és agyerekorvos is így számol.
Kiskönyvben is így va, q15 hónapos és 18 hónapos státusz, majd a 2 éves
Nyilván nem 12 hónaposat, hanem 1 éveset mondok. De 13 hónapos és 15 hónapos egy gyerek nem 1 év 1 vagy 1 év 3 hónapos...
6/18 anonim válasza:
Én másfél éves korig válaszoltam hónapban. Most már azt mondom, decemberben lesz kettő.
7/18 anonim válasza:
Gyerekorvosnál, védőnőnél, esetleg hasonló korú gyerekek szüleinél másfél-két éves korig. Egyéb ismerősöknél egy-másfél éves korig. Nekem is fura, mikor gyors fejszámolásban át kell gondolni, hogy akkor mennyi idős is a gyerek.
8/18 anonim válasza:
Én is 1 éves korig fogom.Most sem hetekben számolok már hanem hónapokban pedig még csak 3 hónapos (múlt,lesz, 2 és fél...stb) Nyilván doki kérdésére heteket mondok de ha idegen kérdezi,akkor nem
9/18 anonim válasza:
Szerintem 1 éves korig. Afölött annyira bután hangzik.
10/18 anonim válasza:
Attól függ kivel beszélgetek erről és milyen témában. A 20 szomszéd Juliska néninek nem fogom azt mondani, hogy 23 hónapos, hanem, hogy két éves lesz vagy októberben lesz kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!