Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki a “hagyom sirni” nevelest...

Aki a “hagyom sirni” nevelest csinalja, mikor kezdte el?

Figyelt kérdés
Vannak akik hagyjak sirni a gyereket hogy megtanulja megnyugtatni magat es vannak akkk szerint ez ordogtol valo dolog. Most nem is arra vagyok kivancsi h ki szerint ez a jo ki szerint az... hanem akik hagyjak sirni a babat, azok mikortol tesznek igy? Mar a legelejetol? Nekem akkor meg nem volt szivem hozza, most 2 hos szerintem most kezd nyilni a kis ertelme felfog dolgokat azt hiszem most kene nekiallni. Vagy meg mkndig korai?

2019. szept. 17. 22:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
65%

#28: Ja, az pedig más kérdés, hogy normális, intelligens és értelmes (!!) felnőtt emberek fel tudják fogni, hogy mit kérdeznek tőlük és képesek (csak) arra válaszolni! Ahogy azt is fel bírják fogni, hogy nem böfögjük oda a kéretlen mindenhová a véleményüket, ahol azt nem kérik....! Főleg nem ott, ahol minimum 3x ki lett emelve, hogy a kutya nem kíváncsi rá!

Aki ezek után sem képes érdemben arra válaszolni, amiről a kérdés szól, az csak azt bizonyítja, hogy agyban megragadt egy kisgyerek szintjén, ugyanis tán még ők is képesek felfogni egy szimpla kérdést és arra az adott kérdésre válaszolni.

2019. szept. 18. 17:45
 32/36 A kérdező kommentje:
Mivan, haver, ki mondta hogy csak fogmosaskor akarom sirni hagyni. Legfokeppen az ejszakarol volt szo. Direkt leirtam h random velemenyekre nem vagyok kivancsi te es tarsaid meg azt irtatok... akkor ki ks a bena...?
2019. szept. 18. 17:47
 33/36 anonim ***** válasza:
43%
Azért jó lenne ha lehetne jelenteni azt, hogy a kedves kérdező még x profillal bejelentkezik, védi magát, mert bocsi, de nem nagyon hiszem, hogy más ember is ennyire szívére venné a sorsodat, hogy itt védelmezzen, pláne, úgy, hogy nem is bántott senki, plusz szarrá lepontozhass mindenkit a kamu profiljaiddal. Eddig nem is láttam ilyet ezen az oldalon. Nagyon unatkozhatsz.
2019. szept. 18. 18:43
 34/36 anonim ***** válasza:
57%
A kérdező egy rossz anya aki már most lepasszolna a gyereket..az ilyennek komolyan minek..nem erdemled meg!
2019. szept. 18. 19:37
 35/36 A kérdező kommentje:
Hahahhhahahaaaa nem en voltam a masik es egyben egyetlen ertelmes valaszolo, de arra azert senki nem reagalt h kozotok nincs ahhoz amit kerdeztem😅
2019. szept. 18. 19:57
 36/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem olvastam végig, de kérlek ne hagyd sírni. Nem leszel előrébb. Ugyan úgy felkel éjjel csak nem sír mert megtanulta, hogy nem fog semmi se történni ha sír. Ezt nem akarjátok...
2019. szept. 18. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!