Ki hogyan csinálja a szobatisztaságra nevelést?
Mi is most kezdjük a szobatisztásog! 2 éves a lányom
Én adok rá bugyit kinn az udvaron, elég forgalmas helyen lakunk, ne nézegesse mindenki a pucér gyereket. A lakásban van, hogy szabadon szaladgál. Ugyanúgy zavarja bugyiba is meg pucéran is ha bepisil.
A bili mindig a közelben van, és kb ezerszer kérdezem meg, hogy kell-e pisilni, meg hogy tudod, a bilibe kell mert most nincs pelus.
Ma délelőtt kb 4szer pisilt be és mindig sírva fakadt, hogy anya, töröld fel gyorsan. Megnyugtattam és mondtam neki, hogy semmi, baj, majd legközelebb megy a bilibe. Na ebéd előtt aztán siker koronázta a próbálkozásokat! Egyszer csak szalad a csajszi, hogy anya gyere, odavitt a bilihez, ráült és belekakilt. Kb fél óra múlva szaladt és belepisilt. Nagyon tetszett neki, meg persze a dícséret, remélem ilyen ügyes marad már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!