Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki a “hagyom sirni” nevelest...

Aki a “hagyom sirni” nevelest csinalja, mikor kezdte el?

Figyelt kérdés
Vannak akik hagyjak sirni a gyereket hogy megtanulja megnyugtatni magat es vannak akkk szerint ez ordogtol valo dolog. Most nem is arra vagyok kivancsi h ki szerint ez a jo ki szerint az... hanem akik hagyjak sirni a babat, azok mikortol tesznek igy? Mar a legelejetol? Nekem akkor meg nem volt szivem hozza, most 2 hos szerintem most kezd nyilni a kis ertelme felfog dolgokat azt hiszem most kene nekiallni. Vagy meg mkndig korai?

2019. szept. 17. 22:27
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nem szabom meg senkinek h mi legyen a velemenye, csupan nem a velemenyetekre voltam kivancsi😃 hanem a modszer gyakorloi kozul konkret tapasztalatokra, meg h mikortol kezdtek el... na mindegy
2019. szept. 18. 12:02
 22/36 anonim ***** válasza:
62%

Bár én nem pontozok, mert nem látom értelmét, de kb 2-3 ember kivételével SENKI nem a kérdésre válaszolt!

Jó hogy már nem kell lábat csókolni itt nektek, amiért méltóztattok néhol személyeskedő és egyből támadó véleményt írni, miközben a kutya sem kérdezte, hogy mi a módszerről a véleményetek!! Talán ezért vagytok lepontozva, mert ki van direkt emelve, hogy nem arra kíváncsi a kérdező, hogy ki mit gondol a sírni hagyásról, hanem hogy, aki csinálta, az hogy csinálta, ti mégis vagdalóztok itt össze-vissza.

Ha ti nem alkalmazzátok ezt a módszert, minek prédikáltok?! Sokan el vannak tévedve és azt hiszik ez az oldal azért van, hogy mindenhova kéretlenül odaböfögjék a privát kis véleményüket. Hát nem. Azért van, hogy az emberek kérdéseket tegyenek fel és ARRA választ kapjanak. Ha a véleményeteket kérdezik azt kell írni, ha meg nem, akkor meg lehet tartani magatoknak. Hisz tudjátok a vélemény olyan mint a s*egglyuk, mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Én írtam a 17-es választ és köszöntem, de semmilyen pszichológusra nincs szükségem annak érdekében, hogy megállapítsák nem lett semmi bajom attól, hogy néha sírni hagytak a szüleim! Nem kell minden veled ellentétes tapasztalatba belemagyarázni, hogy "Hát te azt nem tudhatod, majd a pszichológus.."

Nem köszi, nélküle is tudom h semmiféle kötődési problémám nem lett, sem lelki bajom, sem egyéb más, amiket itt felsoroltak....

2019. szept. 18. 12:19
 23/36 anonim ***** válasza:
83%
A Ferber-módszer éjjeli alváshoz a 6 hónapos kort javasolja kezdésnek "sírni hagyáshoz". És csak alvás tréninghez, olvass utána.
2019. szept. 18. 12:52
 24/36 anonim ***** válasza:
21%

23 te mit stréberkedsz itt? Szánalmas. Nálunk ez max. alsó tagozatban volt divat, de már akkor is ciki volt.

Kérdező! Ez nem sírni hagyás amire te gondolsz. Az olyan, hogy hagyják a babát bömbölni, szerintem egy szar módszer, amúgy van olyan gyerek, ahol megértem talán, mert 0-24-ben ordít, de semmiképp se követendő példa. És nem nyugtatja meg magát egy baba, maximum kifárad, a 2 éves gyerekem is addig bőg, amíg nem foglalkozom vele. Ők így tudják kifejezni magukat.

2019. szept. 18. 13:16
 25/36 anonim ***** válasza:
89%

#25 Az egyetlen szánalmas alak itt te vagy! Mielőtt vagdalózol eszetlenül, tanuld meg a szavak jelentését. Érvelni nem tudsz, ha valaki meg felhívja a figyelmedet arra, hogy mi is a valódi kérdés (mivel a szövegértés is problémákat okoz), akkor egyből támadsz és lestréberezed.... :D Taps.

Ez hűen tükrözi az IQ szintedet, de szerencsére ez már nem az én bajom.

2019. szept. 18. 14:18
 26/36 anonim ***** válasza:
88%
24es, mi a stréberkedés abban, hogy válaszoltam egy kérdésre? Te vagy szánalmasan hülye.
2019. szept. 18. 15:06
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom mar ki hanyas, de mindenki szanalmas aki a sajat velemenyet lobalta a levegobe holott arra senki nem volt kivancsi
2019. szept. 18. 15:39
 28/36 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, ez itt nem egy étterem, hogy te rendelsz, és a pincér majd hozza, amit kifizetsz! Itt, képzeld el, az emberek szabadon válaszolhatnak, teljesen függetlenül attól, hogy beleférnek-e a kérdező által meghatározott kategóriába. Mindenkinek joga van kifejteni a véleményét a kérdésről, te azt nem korlátozhatod!
2019. szept. 18. 15:59
 29/36 A kérdező kommentje:
Ez igy van. Nekem meg jogom van megmondani h nem ez volt a kerdes 😃
2019. szept. 18. 17:10
 30/36 anonim ***** válasza:
26%

Akkor meg fogalmazd már meg normálisan, hogy mit is akarsz tulajdonképpen!

Össze-vissza írsz, a kérdésed egyáltalán nem azt tükrözi, hogy te csak fogmosáskor hagynád bőgni a gyereket, később viszont már ezt bizonygatod. Írjál piszkozatot máskor, ha válaszokat akarsz kapni és tényleg van kérdésed, mert így ennek nem sok értelme van.

2019. szept. 18. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!