Aki a “hagyom sirni” nevelest csinalja, mikor kezdte el?
Bár én nem pontozok, mert nem látom értelmét, de kb 2-3 ember kivételével SENKI nem a kérdésre válaszolt!
Jó hogy már nem kell lábat csókolni itt nektek, amiért méltóztattok néhol személyeskedő és egyből támadó véleményt írni, miközben a kutya sem kérdezte, hogy mi a módszerről a véleményetek!! Talán ezért vagytok lepontozva, mert ki van direkt emelve, hogy nem arra kíváncsi a kérdező, hogy ki mit gondol a sírni hagyásról, hanem hogy, aki csinálta, az hogy csinálta, ti mégis vagdalóztok itt össze-vissza.
Ha ti nem alkalmazzátok ezt a módszert, minek prédikáltok?! Sokan el vannak tévedve és azt hiszik ez az oldal azért van, hogy mindenhova kéretlenül odaböfögjék a privát kis véleményüket. Hát nem. Azért van, hogy az emberek kérdéseket tegyenek fel és ARRA választ kapjanak. Ha a véleményeteket kérdezik azt kell írni, ha meg nem, akkor meg lehet tartani magatoknak. Hisz tudjátok a vélemény olyan mint a s*egglyuk, mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Én írtam a 17-es választ és köszöntem, de semmilyen pszichológusra nincs szükségem annak érdekében, hogy megállapítsák nem lett semmi bajom attól, hogy néha sírni hagytak a szüleim! Nem kell minden veled ellentétes tapasztalatba belemagyarázni, hogy "Hát te azt nem tudhatod, majd a pszichológus.."
Nem köszi, nélküle is tudom h semmiféle kötődési problémám nem lett, sem lelki bajom, sem egyéb más, amiket itt felsoroltak....
23 te mit stréberkedsz itt? Szánalmas. Nálunk ez max. alsó tagozatban volt divat, de már akkor is ciki volt.
Kérdező! Ez nem sírni hagyás amire te gondolsz. Az olyan, hogy hagyják a babát bömbölni, szerintem egy szar módszer, amúgy van olyan gyerek, ahol megértem talán, mert 0-24-ben ordít, de semmiképp se követendő példa. És nem nyugtatja meg magát egy baba, maximum kifárad, a 2 éves gyerekem is addig bőg, amíg nem foglalkozom vele. Ők így tudják kifejezni magukat.
#25 Az egyetlen szánalmas alak itt te vagy! Mielőtt vagdalózol eszetlenül, tanuld meg a szavak jelentését. Érvelni nem tudsz, ha valaki meg felhívja a figyelmedet arra, hogy mi is a valódi kérdés (mivel a szövegértés is problémákat okoz), akkor egyből támadsz és lestréberezed.... :D Taps.
Ez hűen tükrözi az IQ szintedet, de szerencsére ez már nem az én bajom.
Akkor meg fogalmazd már meg normálisan, hogy mit is akarsz tulajdonképpen!
Össze-vissza írsz, a kérdésed egyáltalán nem azt tükrözi, hogy te csak fogmosáskor hagynád bőgni a gyereket, később viszont már ezt bizonygatod. Írjál piszkozatot máskor, ha válaszokat akarsz kapni és tényleg van kérdésed, mert így ennek nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!