Ti hagynátok egyedül a lakásban a másfél éves, ha alszik?
Jöttem haza a munkából és egy ismerős hölgy kinn ült a padon és beszélgetett, kérdeztem tőle merre van a babája, mire közölte, hogy fenn alszik. (panel lakás, második emelet)
Szerintem nem kéne csak így egyedül hagyni, akkor sem ha alszik, de ő csak annyit mondott, hogy nyitva van az a lakja, és rácsos kiságyba van, amiből nem tud kijönni egyedül, meg hallja ha felébredt.
Mi van, ha késik az ágyből? Vagy tűz üt ki?
Szóljak a gyámügynek?
Simán bébiőrrel otthagyom...
Hallom, ha felkel a vevőn
/ kertes ház.. Szomszédba léptem már át így/
"Ha a lakásban lesz az ember rosszul, előbb utóbb a párja talál ra. Ha ah utcán, akkor egy vadidegen az esélyes. Tegyük fel hogy eszméletlen: honnan tudjak, higy van gyereke és az a gyerek egyedül van a lakásban?"
1. az idegen rámtalál, mentőt hív, ellátnak, magamhoz térítenek, értesítik a rokonokat, de kb. erre sincs szükség, mert az egész lépcsőház ott fog lógni az ablakban és rögtön tudják, hogy úristen a gyerek! Ne felejtsd el, hogy nem a tescoba ment bevásárolni, hanem a ház előtt volt, ha nem tegnap költözött oda, akkor ismerik,tudják, hogy gyereke van, sőt 100% hogy akivel beszélget az is tudja, és legalább 2 emberrel találkozott lejövet vagy ültében, akiknek elmondta, hogy a gyerek alszik
2. otthon leszek rosszul délelőtt tízkor és a férjem munka után még boltba is bemegy, így este hatig meg se talál senki. Király!
"és rögtön tudják, hogy úristen a gyerek!"
Honnan tudjak? Csak mert épeszű szülő nem hagyja a gyereket, pláne iylen kicsit egyedül,mfeluyhelet nélkül a lakásban. Nekem pl eszembe nem jutna, hogy a szomszédom olyan agyatlan idióta, hogy a gyereket ott hagyja vsak azért, higy egy kicsit pletykazhasson, így bizony csak a mentőt hívnám, azt gondolva, hiyg a gyerek a nagyszulonel/baratoknal/akárhol máshol van, de nem egyedül a lakásban.
Hiába. A gyámügy leszrja ha valaki felszínes és rossz szülő.
Hagyja félni a gyereket felébredés után amíg be nem ér. Az ő sorsuk.....
Red Vixen, kérlek mondd, hogy férfi vagy, és közöd nincs gyerekekhez... Ezzel a felfogással.
Amúgy mi ez a jelentgetés, hol vagyunk mi, a kommunizmusban? Kérdező, miért nem vele beszélsz inkább, ahelyett, hogy jelentgetnéd összevissz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!