Ti hagynátok egyedül a lakásban a másfél éves, ha alszik?
Jöttem haza a munkából és egy ismerős hölgy kinn ült a padon és beszélgetett, kérdeztem tőle merre van a babája, mire közölte, hogy fenn alszik. (panel lakás, második emelet)
Szerintem nem kéne csak így egyedül hagyni, akkor sem ha alszik, de ő csak annyit mondott, hogy nyitva van az a lakja, és rácsos kiságyba van, amiből nem tud kijönni egyedül, meg hallja ha felébredt.
Mi van, ha késik az ágyből? Vagy tűz üt ki?
Szóljak a gyámügynek?
De miben másabb az utcafronti ablak (ráadásul a gyerekszoba ablaka) alatt ülni beszélgetni, mint mondjk a teraszon, vagy a ház mögött rendezni az udvart, állatokat?
Szerintem ebből a szempontból egy kutya.
Kérdező most nem azért de ez az anyuka a barátnőd? Ha nem akkor mit kerestél többször is náluk? Ha igen akkor meg "szép" barátság.
Amúgy meg nem veri a gyereket szóval az, hogy gyámügyet akarsz ráhívni több mint durva. Remélem ez a nő többet nem enged be magához ilyen embert mint te
Zárójelben megjegyzem. Azért a szemetet én is kiszoktam dobni amíg alszik
21!
A családi ház udvara a hazhoz tartozik, a te tulajdonod, ergo otthon vagy, a gyerek a felugyeleted alatt pvan, ha nem is melletted. Ha a panelben kilépsz a bejárati ajtón, akkor nem vagy otthon, a gyerek nincs a felügyeleted alatt. Az, hogy most 2 emelettel lentebb vagy, vagy csak a szomszédban, ebbol a szempontbol mindegy.
En nem hagynam ott, de ezek eleg egyeni dolgok. Mi kertesben lakunk, pont masfel eves a lanyom, ki szoktam menni hosszabb idore a kertbe ha alszik, de csak ugy ha bekapcsolom a babaort. Persze ha csak a szemettel megyek ki vagy enni adok az allatoknak zuhanyzas wc stb, oda nem viszem.
Ettol fuggetlenul semmi kozod az eletehez mindenki azt csinal a gyerekevel amit akar, ne h mar szolj a gyamugynek vagy akar a vedononek barkinek. Az oviban vagyunk? Az az anyuka hidd el h nem a gyereke vesztet akarja azert mert kiult a levegore. Es megbizonyosodtal arrol h babaor se volt nala? A mienk 1km tavolsagig is erzekeli ha csak megfordul a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!