Szerintetek van olyan hogy 1 vagy másfél éves gyerek tud egyedül kanállal pudingot enni úgy hogy még le sem eszi magát?
Neha meg en is leszem magam, no meg a 3evesem is, bar o tobbszor, mint en! 😅
Amugy igen, masfel evesen elofordulhat, h sikerul baleset nelkul megenni egy pudingot, foleg ha BLWs.
Elképzelhető. A nagyfiam 3 évesen is nagyon csúnyán evett még, olyan 3,5 körülre vállalhatóvá vált, de nem balesetmentes most sem. Az ikreim sokkal előbb tudtak önállóan enni, inni, mint a nagy. Amióta "falatkásan" is ettek, kb. 1 éves kortól, ők maguk csippentették fel kézzel a katonákat. Kb. másfél évesen kezdték kiszedni a kanalat a kezemből, hogy ők akarnak enni. Most 21 hónaposak, sok megy mellé nyilván, de jut a szájukba is. Ha nem túl folyós a puding, szerintem egész szépen meg tudnák enni.
Szóval, nekem a tanulság: a kényszer nagy úr. A nagyfiamat sokáig etettem, itattam én, a kicsik rákényszerültek az önállóságra, ha gyorsan akarták a falatot, nem pedig várni a sorukra, hogy egy ide-egy oda, mert ugye sokáig nyilván ez volt. :D
13 hónaposan, ha elunja vagy nem a saját kanalával eszik akkor megy ki a joghurt ( pudingont nem eszik még)
Darabos étel, darabos főzelék maszatolással jár még.
Úgy gondolom 1,5 évesen menni fog leevés nélkül
/ bár nekem sem megy 😂/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!