Ti hagynátok egyedül a lakásban a másfél éves, ha alszik?
Jöttem haza a munkából és egy ismerős hölgy kinn ült a padon és beszélgetett, kérdeztem tőle merre van a babája, mire közölte, hogy fenn alszik. (panel lakás, második emelet)
Szerintem nem kéne csak így egyedül hagyni, akkor sem ha alszik, de ő csak annyit mondott, hogy nyitva van az a lakja, és rácsos kiságyba van, amiből nem tud kijönni egyedül, meg hallja ha felébredt.
Mi van, ha késik az ágyből? Vagy tűz üt ki?
Szóljak a gyámügynek?
Nekem van ilyen ismerősöm.A kisagyban kamerás bebior van,a csaj telefonjára rá van telepítve egy program,ha úgy van csak ránéz a telefonra, hogy mi újság az emeleten alvó gyerekkel.Az udvarra is simán ki mer így menni.
Én nem hagynám ott,de nálunk max 20-30 perceket aludt.😂Mire kimenet az ember a szobájából, hogy alszik,már szinte mehettem is vissza mert felébredt.
13!
Hagyom, draga. Azért azt meg elárulom, ezt úgy hívják, kiskorú gondatlan veszélyeztetése és akar le is csukhatnak érte. Ha a gyerek kiesik az ablakon és meghal, akkor ehhez hozzá jön meg egy gondatlanságból elkövetett emberölés vad is. De rendben, a te gyereked, nekem mindegy mi lesz vele. A -beszélgetést pedig be is fejezem veled, nem nagyon tudok a te értelmi színvonaladra süllyedni.
Szerintem meg ne szólj bele.
Igen, nem helyes, én sem csinálnék ilyet.
De akkor se a te dolgod. Foglald el magad valami mással.
veszélynek akkor van kitéve, ha ütik, éheztetik, hemzseg az élősködőktől, tyúkokkal él együtt a lakásban, bezárt kocsiban hagyják, stb. Nem akor, ha anyu kimegy az ablak alá beszélgetni.
Harmadikon lakunk. Extra parás anyuka vagyok, de amikor aludt, simán leszaladtam a szeméttel, vagy kimentem a lépcsőházba beszélgetni. És zuhanyozni is ekkor zuhanyoztam, pedig ott a víz alatt kevésbé hallom, ha ébred és sokkal kevésbé tudok hirtelen ugrani hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!