Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem unjátok néha a nagymama...

Nem unjátok néha a nagymama túlzott aggódását?

Figyelt kérdés
Ha kint alszunk anyukáméknál, és ha felébred anya, akkor mindég takarja befele, pedig 27 fok van! Éjjel is a kicsi a paplan huzatjával volt betakarva, erre anyukám betakarta vastagabb takaróval hajnalba. Nem akarok neki szólni, mert jót akar, de néha a falra tudnék mászni az ilyenektől.Együtt megyünk nyaralni, és már mondta anya, hogy majd tegyek el neki meleg ruhát is, sapkát, mert a hegyekbe gyorsan hideg lehet stb. Mintha nem tudnám, már tavaly is voltunk.Egyébként 17 hónapos a kisfiam.
2010. júl. 13. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős. Én udvariasan szóltam/szólok, a saját anyámnak és az anyóspajtásnak is. Muszáj. Különben megőrülnék.
2010. júl. 13. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is szólok finoman, nem akarom megbántani. Tegnap is kiegyeztünk hajnalba egy felnőtt paplanhajba félbehajtva,de hát hideg a kis tarkója, mondta anya. Persze, hogy hideg volt, mert melege volt és nyirkos.
2010. júl. 13. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom csinálja ugyanezt, úgyhogy én minden nap megélem ezt a dolgot... :( Ő nagyon fázós, és még most a 28 fokos szobában is vastag takaróval takarózik, ezért úgy gondolja, hogy a fia is fázik. Egyszerűen nem tudom vele megértetni, hogy nem kell vastag takaró a gyerekre, mert melege van. Eleinte mindig megjegyeztem neki, hogy nem kellene betakarni, elég rá egy pelus takaró gyanánt, de mintha a falnak beszélnék.
2010. júl. 13. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van, anyósékkal lakunk ikerházban. én egyszer besokalltam, elkezdtem sírni és mondtam, hogy akkor én elköltözöm a p.csába, ők meg csináljanak a gyerekkel, amit akarnak, legyenek boldogok! na azóta ha mondanak is valamit, csak óvatosan. anyám viszont... mintha ő legalább tizet nevelt volna fel.
2010. júl. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!