Hogy vegyem rá a pohárból ivásra?
Szia!
Természetesen hamarabb kellett volna rászoktatni, de ha a baba kezdettől cumisüveges kell hogy legyen, azért nem megy ám ez olyan könnyen 3. válaszoló.
Az enyém 3 éves cumisüveges, segítséggel iszik pohárból, de pl. fogmosásnál egyedül öblít.
A cumisüveg olyan neki, mint másik ilyen korúnak az anyatejcsizés vagy a párna vagy a kedves kabala.
Nagy türelemmel fordulva lassan megy az átszoktatás és szerintem jól teszed, ha minden nap előveszitek a poharat, hadd szokja a gondolatot.
Vagy egyik pillanatról a másikra fog váltani vagy látja kortársaitól és azért vagy pedig lassan fokozatosan.
Az egyém sajnos nagyon lassan.
Arra még figyelj, hogy cukros innivalót sose igyon, rágcsálgasson az üvegből, hogy a fogait óvd.
Van a muby-nak egy olyan szilikonos pohara, ami lehet beválna a kicsidnek.
Én mindíg kissebb flakonból ittam a vizet. A gyerek totál oda volt, hogy neki is kell...2 évesen úgy ivott flakonból mind egy pro...de a pohárhoz csak később nyúlt.
Most 3, simán iszik bárhonnan.
Próbáld meg hátha nektek is beválik a flakonból ivás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!