Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem megy a pohárból ivás....

Nem megy a pohárból ivás. Vegyem elő megint a cumit?

Figyelt kérdés

Az van, hogy 1 éves fiamnál most vezetem be a tehéntejet, mert már csak reggel és este szopik. Az anyatejen kívül csak vizet kap, azt is szilikoncsőrös itatósból. (Ezt is baromi sokáig tanultuk, annyira a cicire áll a szája...) A pohárból ivás sose ment. (Merev csőrösből sem.) Most persze megint bögrével/pohárral próbálkozom, de kínszenvedés az egész, mindenhova megy, csak a szájába nem.

Szerintetek miből adjam neki a tejet? Vegyem elő megint a cumit? (Kiskorában abból itta a vizet.) Vagy vegyek még egy szilikon csőröset? Vagy tartsak ki a poharazásnál, mert egyszer úgyis meg kell tanulnia? Bár ez utóbbit nem szívesen, nagyon szenved közben.

2010. jan. 28. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Az enyém most pár hétig szívószállal ivott és utána egész könnyen ment a pohárból,nem 100%,de de már egyre jobb:)
2010. jan. 28. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam. Bár szerintem csak játszana a szívószállal... Azért köszi a tippet, lehet, hogy kipróbálom!
2010. jan. 28. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is játszott eleinte.Először a szívószál nélkül mutattam neki,hogyan kell fújni,utána szívni.Azután vettem neki ivólevet,azzal gyakorolt.Később a pohár+szívószál ment:)Türelem kérdése:)
2010. jan. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!