Mit jelent a pohárból ivás?
Szerintem abba te ne is reménykedj,hogy mindig átöltöztetik a picit,de én is remélem,hogy így van.
Én a fürdőkádba tanítottam meg a lányomat pohárból inni,ott aztán annyi megy ki amennyi akar. És ha összejött neki nagyokat tapsoltam és nem fukarkodtam a dícsérettel.Ez annyira tetszett neki,hogy 3 nap alatt belejött a pohárból való ivás fortélyaira.:)
16 hónapos fiam is nemrég jött rá, hogy hogyan kell, bár még csak abból a kis békebeli kávés pohárból iszik, aminek lekerekített a szája. Abban én is látom, merre jár a folyadék (ellentétben a micimackós gyerekpohárral.
Szóval már örülünk, mert nem folyik a fele a nyakába amikor iszik, de még azért előszeretettel rázza a poharat fel-le, ahogy tőlem látja, mikor a tápszert csinálom a cumisüvegben :o) Ez még nem annyira jó.
Szerintem a bölcsiben, ha még magára önti a gyerkőc, tehát nem tud inni pohárból, akkor segítenek a gondozónők neki. (gondolom ez célszerűbb, mint öltöztetni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!