Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent a pohárból ivás?

Mit jelent a pohárból ivás?

Figyelt kérdés
Azért teszem fel ezt a bugyutának tűnő kérdést, mert Kislányom úgy iszik pohárból, ha az alján van egy ujjnyi nedű, és azzal kísérletezik. Az esetek egy részében szinte cseppmentesen kiissza, olykor azonban sok mellé megy. A bölcsiben elvileg pohárból isznak. Ott vajon mindig utántöltik neki, ha megitta, vagy kiöntenek egy egész pohárnyit, aztán idd meg? És ha magára önti? Átöltöztetik azért gondolom? Más babók milyen szinten tudnak pohárból inni? 15 hós a Kislányom.
2011. ápr. 6. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem abba te ne is reménykedj,hogy mindig átöltöztetik a picit,de én is remélem,hogy így van.

Én a fürdőkádba tanítottam meg a lányomat pohárból inni,ott aztán annyi megy ki amennyi akar. És ha összejött neki nagyokat tapsoltam és nem fukarkodtam a dícsérettel.Ez annyira tetszett neki,hogy 3 nap alatt belejött a pohárból való ivás fortélyaira.:)

2011. ápr. 6. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hós a lányom, és ő is úgy iszik pohárból, ha az alján van. Telivel mikor próbáltam, először kiöntötte a földre a felét és úgy ivott belőle, de a fele mellé ment.
2011. ápr. 6. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

16 hónapos fiam is nemrég jött rá, hogy hogyan kell, bár még csak abból a kis békebeli kávés pohárból iszik, aminek lekerekített a szája. Abban én is látom, merre jár a folyadék (ellentétben a micimackós gyerekpohárral.

Szóval már örülünk, mert nem folyik a fele a nyakába amikor iszik, de még azért előszeretettel rázza a poharat fel-le, ahogy tőlem látja, mikor a tápszert csinálom a cumisüvegben :o) Ez még nem annyira jó.

Szerintem a bölcsiben, ha még magára önti a gyerkőc, tehát nem tud inni pohárból, akkor segítenek a gondozónők neki. (gondolom ez célszerűbb, mint öltöztetni).

2011. ápr. 6. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Bolcsiben különböző méretű és fajtájú poharak vannak, és felig szoktak tölteni és ha meg szomjas ujra töltenek, aki meg gyakorló ivó, kap élőket vagy textil pelust maga elé hogy ne a ruháját igya le, mert nincs ido mindenkit atoltoztetni, nem hanyagság miatt.
2011. ápr. 6. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!