Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért erzem ezt?

Miért erzem ezt?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a kisfiamat! Mindent megtennék érte.

14 hónapos jelenleg. És en azt erzem, hogy nem járt jól velem :(

Sokszor vagyok türelmetlen, kiabalok, amitől szörnyű lelkiismeretfurdalasom van. Idegbeteg vagyok mert semmire nincs idom, semmibe nem tudok belekezdeni, a napok csak telnek, azt erzem semmi produktív dolgot nem teszek, teljesen beszűkült minden.

Semmit nem tudok csinálni csak egész nap korozni a lakásban és a gyereket szórakoztatni, etetni, pelenkazni.

Ha el is megyünk valahova akkor se ugyanaz mert folyton ra koncentrálok, gyakorlatilag nem kikapcsolódás.

A férjemmel is a gyerek óta kezd megromlani a viszonyunk, ő is feszült..

Nem akarom elveszíteni ot sem.

És nem akarok rossz anya lenni de úgy erzem megorulok már..

Bele kellene fognom valami kreatív, alkotó dologba, ami nem a babával kapcsolatos, de mi legyen az es főképp a mikor a jó kérdés.

Segitsegunk nincs, nagyszülők nem vigyáznak a kisfiamra.

2019. aug. 14. 06:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Olyan jó olvasni, hogy nem csak en erzem ezt. Rém rossz anyának erzem emiatt néha magam..
2019. aug. 14. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:

A “megmentette a hazassagunkat” kommentelo vagyok.

Heti 3 napot vittem bolcsibe, eleinte csak delelott, aztan egesz napra. Szerencsem volt, mert imadja mas gyerekek tarsasagat.

En nem mentem vissza dolgozni, hanem kielveztem ezt az idot. Az elso par napot talan 2 hetet arra szantam amikor bolcsibe volt hogy rendbe tettem a lakast, de ugy igazn. Olyanra amilyenbe jol erzem magam, nem kupihegy. (Nem arra gondolok hogy koszos lenne barmi... hanem itt is egy gyerekholmi, ott is...) utolertem magam a haztartassal , ez nekem sokat dobott a kozerzetemen. Na amikor ez megvolt akkor arra kezdtem hasznalni a mzt a kis idot, elkezdtem eljarni edzeni megint, kozmetikushoz, baratnoztem vagy csak setaltam egyet a belvarosban, baratnoimmel talalkoztam, de mar egy szimpla felnott ugyintezesbis jol esett pl postara menni, mert ilyenkor bizony kicsiptem magam, semmi extra de frissen mosott haj kis smink csinosabb ruha... baromi jo erzes volt. Ezektol annyira jol ereztem magam a boromben. Es olyan is volt hogy csak doglottem egy kicsit otthon, sorozatot neztem, aludtam... Aztan elkezdtem meglepni a ferjem azzal h egyutt ebedeltunk az ebedszuneteben meg ilyesmi. Kisimultabb lettem es ezt o is eszrevette. Aztan jottek azok a szuper napok amikor osszeroffentunk a gyerek bolcsis baratjanak a szuleivel, igy a gyerekek is jol elvoltak es mi is felnott programban vettunk reszt felnott beszelgetes... az meg maga volt az alom amikor egy egesz hetvegere naluk aludt a gyerek es csak egymassal tudtunk foglalozni (ez persze oda vissza mukodott) hat “roviden” ennyi

2019. aug. 14. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!