Miért mindig én foglalkozzak a kistesommal? Mit csináljak hogy anyukám megértse nekem is van dolgom?
18 éves vagyok kistesom 1 éves mindig ram bízza.
Jó szeretek vele foglalkozni sétálni játszani de nem mindennap. Most nyár van raerek barátokkal szeretnék lenni. Holnap fodrászhoz akartam menni de már anyukám kijelentette hogy itthon leszek mert ő megy el Apával valahova.
Ja és mikor suli van hazajovok suliból tanulnom kéne nem tudok mert rá kell vigyáznom.
Nem az én gyerekem hogy én legyek vele állandóan már nagyon unom
Először is gondolj arra, hogy pár év, és ő vigyázhat majd a te gyerekedre.
Másrészt állj kicsit a sarkadra és tanulj meg nemet mondani. Egyezz meg vele, hogy előtte egy nappal szóljon, ne az utolsó pillanatban.
Nálunk is ez volt, csak én 10 éves voltam. Mondd meg kerek perec, hogy nem a te gyereked, ha nem bírja anyád, nem kellett volna megszülni.
Aztán költözz el, amint lehet, mert a gyerekük vagy állítólag, nem a babysitterük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!