Nektek segít az anyukátok a babával? Nekem meg mondta, hogy az én gyerekem foglalkozzak vele én . Csak látógatóba jön .
Nem. 200kmre lakik tőlünk. Ahogy minden rokonunk.
De biztosan segítene ha itt lenne.
Kéne neki - de ha NEM AKARJA, akkor sokkal jobban jársz, ha nem csinál semmit.
Akkor vedd tudomásul, hogy magadnak kell megoldani a dolgot.
Vagy kérj máshonnan segítséget.
De esetleg kérhetsz tőle olyat is, hogy ha jön, hozzon valamit enni neked meg a párodnak.
Nem, nem várom el. Nincs is olyan állapotban. Első gyereknél még teljesen egészséges volt, de akkor se fogtam be. Nem volt szükség rá, mindent megoldottunk a férjemmel együtt. Nálad hol a gyerek apja?
Neki kéne kivenni a részét, nem anyukáddal vállaltál gyereket!
Egy anya sosem beteg...
Nekem anyósom jött 1 hétre, de akkor is a háztartásban segített, a babát én láttam el. Aztán hazament, ás onnantól csak én vagyok.
Miért nem kérsz segítséget a férjedtől???
Munka után ő is mosogathat, főzhet, babázhat, ha te beteg vagy.
Ti vagytok a szülők, ezt nektek kell megoldani.
Azért nekem furcsa ez a hozzààllàs, hogy a nagymama nem segíthet, mert "a férjeddel vàllaltàl gyereket". Akkor nem is jàtszhat vele, nem alhat a mamànàl, csak veletek, mert ti vàllaltàtok?
Félreértés ne essék, én sem csicskàztatom a mamàt (nàlunk csak egy van), de nagyon szívesen segítene, mindig kérdezi mit segíthet, én viszont nagyon ritkàn élek vele, magam szeretem megoldani a dolgaimat. Ha viszont úgy adódik, mindig örömmel segít, és nekem is jól esik, hogy van kire szàmítani, de attól még a gyerek a mienk és szerintem ez a csalàd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!