Akkor hívnám, amikor pont le kell mennem rossmannba, közértbe, vásárolni.
2018. júl. 21. 12:58
2/15 anonim válasza:
Milyen messze lakik?
Nálunk 75 km és havi 1-2 találkozás van. Mondjuk nekem semmi bajom vele :)
2018. júl. 21. 13:01
3/15 anonim válasza:
Heti 1-nél többször még a saját imádott anyukámat se vártam babázni. Anyóssal se voltam másként.
Főleg az elején, amikor még minden kaotikus volt.
2018. júl. 21. 13:02
4/15 anonim válasza:
Én nagyon jóban vagyok vele, de heti egy alkalom böven elég.
2018. júl. 21. 13:02
5/15 anonim válasza:
1es, tehát anyóst utálod, de kihasználni szereted, hogy legyen addig valaki a gyerekkel míg neked dolgod van?
Kérdező: Hetente-kéthetente egyszer. Ha már nagyobb a gyerek(3-4 éves) el is vihetné hetente többször fagyizni vagy programra. Attól hogy én rosszban vagyok vele, nem gátolom a kapcsolattartásukat, csak én nem szeretnék részt venni benne.
2018. júl. 21. 13:03
6/15 anonim válasza:
Mondjuk 3-4 hetente... még a saját szüleim sem lógnak nálam minden héten :D
2018. júl. 21. 13:05
7/15 anonim válasza:
Hetente jött, de most, hogy már nagyobb, inkább mi visszük hozzá a kislányt, így sokkal jobb, nem kell vele töltenem az időt és ő is nyugodtabban unokázhat, így be tudunk vásárolni, ügyet intézni.
2018. júl. 21. 13:08
8/15 anonim válasza:
Egyszer sem. Én nem tartom a kapcsolatot anyósommal. Ha szeretné látni az unokáját, vagy a fiát (ami nem fordul elő gyakran), akkor találkozzanak máshol, ne nálunk.
2018. júl. 21. 13:16
9/15 anonim válasza:
buta vagy.
Az anyós saját ÖNÖS örömére unokázik.
Ha utálom(nám) az anyósom, praktikusan akkor jöhetne, amikor én otthagyom őt unokázni.
Mert:
Joga van unokázni.
Kimutatom felé a bizalmam, hogy ráhagyom a gyerekemet.
Közben elintézem a szükséges vásárlást, és nem kell többfelé figyelni.
Ez nem kihasználás, hanem ésszerűség.
Akkor lenne kihasználás, ha Ő nem jönne magától, és én ráerőltetném a gyereket/gyerekeket.
2018. júl. 21. 13:19
10/15 anonim válasza:
Ex anyos , sosem lattam meg, mas foldreszen lakik. Nagyban kozre jatszott a szakitasunkban ( irogatta a fianak, hogy nem vagyok hozza valo, igaz sosem talalkoztunk - ket diplomas heti 65 orakat dolgozo, 10 eves munkaviszonnyal rendelkezo vagyok, de szerinte csak kihasznaltam a fiat - ).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!