Ikerbabákhoz látogatóba milyen ajándékot vigyek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 13:29
2/9 anonim válasza:
Pelenka.torta ?
Az mindig jol jon :-)
Inkabb valami hasznosat
De mondjuk nem artana a gyerekek kora is ...
3/9 anonim válasza:
Pelenka pelenka pelenka :D snassznak tűnik, de nagyon gyorsan fogy. Viszont lehet több helyről kaptak, èrdemes megkérdezni milyen méretet vigyél, nehogy rájuk maradjon. Vagy vannak cuki nyálkendők, rágóka, ha cumiznak cumit, babanapló, popsitőrlő.
4/9 anonim válasza:
attól függ, mennyit szánsz rá - de én mindenképp olyasmit is vinnék, ami megmarad hosszabb távon. tök jó a pelenka, nekünk is sok fogyott az ikreknél, és olyanoktól, akik nem ismerik a stílusomat/vágyaimat jobban is jött, mintha kaptam volna vmi szerintem rondát vagy használhatatlant. ha kedves ismerős, én bepróbálkoznék babhintával, vagy pihenőszékkel, esetleg vmi játszószőnyeggel...
5/9 anonim válasza:
pelenkát
ha akarsz valami maradandót is, akkor valami egyszerű, de sokáig kitartó játékot, pl puha labdát.
6/9 anonim válasza:
Szia! Nekem ikreim vannak, es ezeknek orultunk a legjobban a parommal: alvozsak, adamo hinta, torulkozo. Igy utolag belegondolva a pelenka sem rossz otlet, de eleg snassz, hiaba hasznos, nem ajandekba vinnem. Vagy max kiegeszito az ajandek melle.
Az is szamit, h mennyire kozeli ismerosok, m ha pl nem akarsz sokat kolteni, akkor az adamo hinta nyilvan nem opcio.
7/9 anonim válasza:
Rágókák, plüss csörgők, mintás textilpelenka, tányér, pohár, evőeszközök.
8/9 anonim válasza:
Én pelenkának nagyon örültem. Rágókát ne vigyél, mert mi pl sokat kaptunk belőle, a gyerek meg nem is használja. Játszószőnyeg jó ötlet, neten használtan is ki lehet olcsót és jót fogni. Törlőkendőt is rakhatsz bele pluszba, az is jól jön mindig. Vagy a legjobb megoldás: kérdezd meg, h mire lenne szükségük.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
Hááát használt holmit ajándékba tuti nem vinnék :O
Az Adamo hinta nagyon jó ötlet!
Azt viszünk!
Köszönöm!
2016. aug. 15. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!