Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikerbabákhoz látogatóba...

Ikerbabákhoz látogatóba milyen ajándékot vigyek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
pelenkát...
2016. aug. 15. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Pelenka.torta ?

Az mindig jol jon :-)

Inkabb valami hasznosat

De mondjuk nem artana a gyerekek kora is ...

2016. aug. 15. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Pelenka pelenka pelenka :D snassznak tűnik, de nagyon gyorsan fogy. Viszont lehet több helyről kaptak, èrdemes megkérdezni milyen méretet vigyél, nehogy rájuk maradjon. Vagy vannak cuki nyálkendők, rágóka, ha cumiznak cumit, babanapló, popsitőrlő.
2016. aug. 15. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
attól függ, mennyit szánsz rá - de én mindenképp olyasmit is vinnék, ami megmarad hosszabb távon. tök jó a pelenka, nekünk is sok fogyott az ikreknél, és olyanoktól, akik nem ismerik a stílusomat/vágyaimat jobban is jött, mintha kaptam volna vmi szerintem rondát vagy használhatatlant. ha kedves ismerős, én bepróbálkoznék babhintával, vagy pihenőszékkel, esetleg vmi játszószőnyeggel...
2016. aug. 15. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
15%

pelenkát

ha akarsz valami maradandót is, akkor valami egyszerű, de sokáig kitartó játékot, pl puha labdát.

2016. aug. 15. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Nekem ikreim vannak, es ezeknek orultunk a legjobban a parommal: alvozsak, adamo hinta, torulkozo. Igy utolag belegondolva a pelenka sem rossz otlet, de eleg snassz, hiaba hasznos, nem ajandekba vinnem. Vagy max kiegeszito az ajandek melle.

Az is szamit, h mennyire kozeli ismerosok, m ha pl nem akarsz sokat kolteni, akkor az adamo hinta nyilvan nem opcio.

2016. aug. 15. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Rágókák, plüss csörgők, mintás textilpelenka, tányér, pohár, evőeszközök.
2016. aug. 15. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én pelenkának nagyon örültem. Rágókát ne vigyél, mert mi pl sokat kaptunk belőle, a gyerek meg nem is használja. Játszószőnyeg jó ötlet, neten használtan is ki lehet olcsót és jót fogni. Törlőkendőt is rakhatsz bele pluszba, az is jól jön mindig. Vagy a legjobb megoldás: kérdezd meg, h mire lenne szükségük.
2016. aug. 15. 20:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Hááát használt holmit ajándékba tuti nem vinnék :O

Az Adamo hinta nagyon jó ötlet!

Azt viszünk!

Köszönöm!

2016. aug. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!