Nektek segít az anyukátok a babával? Nekem meg mondta, hogy az én gyerekem foglalkozzak vele én . Csak látógatóba jön .
Hál istennek, nekem nagyon sokat segítenek szüleim. De az oviban, suliban is ismerem az összes kis társ nagyszüleit, mert mindenkinek besegítenek. A nyílt órákon pl leginkább nagyszülők tudnak részt venni-szülői értekezleten is egy ember egy helyen tud lenni, iskolaidőben programokra szintén ők viszik a gyerekeket, különösen ha 3 gyereknek 3 felé van dolga. Azt pl két szülő ha magának szült is nehezen tudja kivitelezni.
Nálunk-mifelénk szülők dolgoznak, pl egy logipediai fejlesztésre sem tudnám elvinni heti kétszer, 3 órára mert fél ötig dolgozom. Nem beszélve az orvosról, nincs rendelés munkaidőn kívül, nincs hivatal munkaidőn kívül.
Nem segitenek max havi egyszer fél napot)
Igy a gyerekek nem járnak különorákra, semmire, neha kimarad a szülői, es egyebek, tappenz alatt jönnek a munkahelyemre, kettesben nem vagyunk soha együtt, etc etc. Elvegre magunknak szültük ugye.
Ha szükséges akkor segít..
Szülés után is jött egy hétig minden nap.
Majd eltörtem a bokámat, akkor is jött egy hétig.
Ha elöre megbeszéljük, jön és segit. Pl mikor páromnak napokra el kell utazni üzleti utra. Azt ugyebár tudjuk elöre pár héttel, és akkor szolok anyukámnak h jöjjön erösitésnek a két gyerek mellé. Mivel ö is még aktiv dolgozo, ilyenkor kvázi hozzánk költözik pár napra, tölünk megy reggel munkába, délután hozzánk jön haza és onnantol segit, meg egész hétvégén.
A munkája miatt ad-hoc esetekben nem tud segiteni, de olyankor meg jön anyosom, aki nyugdijas. Hálistennek mindketten szivesen segitenek,amikor csak tudnak:) és szivesen el is fogadom a segitségüket. Attol még h magamnak és a páromnak szültem, nekünk is jár néha az énidö vagy néhány lopott ora kettesben. Vagy h pár hetente nyugodtan elmehessünk nagybevásárolni,gyerekek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!