Most akkor hogyan foglalkozzak vele?
Az utolsó nagyon jól írja szerintem.(#2)
Meg végül is az 1. válaszadó is! :)
Nekem eszem ágában sem jutott soha leülni a gyerekekkel "tanulni".A nap folyamán, mikor teszel veszel, akkor nagyon sokat lehet a picit tanítani..
A lányom már 3 éves lesz.Mindig megvártam azt amikor érdeklődik valami iránt.A színeket teregetés közben tanultuk..Vettünk neki kis könyveket, és ha hozta akkor szépen megbeszéltük mi van benne, kutya..cica..stb..De másfél évesen simán a Tescos újságba megmutogatta hol van a tészta, liszt..stb. :) A fiam most lesz decemberben 1 éves.Legnagyobb elfoglaltsága a szétpakolás..mindent, mindig, mindenhogy.Most komolyan nem tudom, hogy tudnák a nagy fazék ütögetés közepette odaférkőzni hozzá a kis állatos könyvel. :D
A testrészek tanulása tényleg a fürdetés közben a legjobb..anya most a lábadat mossa, most a kezedet..stb.Aztán egy idő után el kell kezdeni kérni hogy adja oda pl a lábát..
Nem kell ezt annyira túllihegni..
3-as vagyok.
Szerintem tedd össze a 2 kezed!!Komolyan mondom.Nekem a lányom le se akart szállni rólam ilyen korában..az a tipikus lábamon csimpaszkodó bébike volt!!Az hogy egyedül ellegyen az lehetetlen volt..én ezért is vezettem be a "csinálom a dolgom, és közben tanulunk" módszert.Szerintem a fiam is simán ilyen lenne, ha nem lenne a nővére.Nagyon anyás ő is, csak neki most van játszótársa..na mindegy..nem ez a téma.
Hagyni kell a babákat felfedezni a világot.Ha valamit nem tud, vagy valami érdekli akkor úgy is jelzi ne aggódj.Ha el van magában, nem kell zavarni és oda ugrálni mindig elmondani hogy épp mit tart a kezében! :) Hidd el, amikor majd már 1001344217463x mutogatod végig a kedvenc kis könyvben lévő dolgokat, akkor majd visszasírod ezt a nyugis időt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!