Csoda babak? Milyen tulajdonsagai vagy szokasai voltak a babatoknak amire azt mondtak hogy korai, kesobb szokot megjelenni a legtobb babanal?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 09:28
11/14 anonim válasza:
Az én fiam is max csodaszép 😁😁😁 egyébként meg csoda számba megy hogy köszön és megköszön 1,5 éves kora óta. Tegnap egy pénztároslány olvadt le a székéről, mert mikor végeztünk a bevásárló kocsiba pakolással odafordult hozzá, megvárta míg a lány ránézett és azt mondta:köszönöm néni! Na “néni” napja ott lett csillámporos. Ilyet gyakran felnőtt embertől se kap nem még egy alig 2 évestől. Egyébként is mostanában imád vad idegenekkel beszélgetni. Köszön, majd megkérdezi tőlük mit csinálnak, mi ez meg az, elmondja ő épp mire gondol. Mindig rácsodálkoznak, hogy ennyi idősen és főleg fiú létére ennyire cserfes. Na de ő ilyen és pont. Nem csodagyerek csak csudacuki vele.
12/14 anonim válasza:
Nem hinném,hogy ettől "csodababa" de 4,5 hónaposan mászott, 5 hónaposan felült, 5,5 hónaposan felállt és 9 hónapos korára már stabilan járt... Mindenki "megjujjgatta", hogy milyen ügyes, csak gyors volt, anyam elmondásából én is az voltam... 🙂
13/14 anonim válasza:
11 hónaposan már énekel a kislányom. 'Lá-lá-zik, leutánozza, ahogy skálázok Neki, és kristálytisztán. Nekem ez csodaszámba megy.
14/14 anonim válasza:
Ahogy megszültem a fiam, rátették a mellkasomra, hason fekve felemelte a fejét és rám nézett. Olyan izomzata volt, hogy simán tartotta sokáig magát. Nem akart sosem aludni, mert félt, hogy lemarad valamiről. Oviban követelte, hogy a sulifelkészítősökkel mehessen foglalkozásra, és előbb megcsinálta pontosan a feladatokat, mint a nagyobb társai. Már 6.-as. sosem tanul. Kitűnő. azt mondták elsőben a tanárok, hogy megtarthatná az órákat, és szégyen szemre olyat kérdez a tanártól, amin vagy gondolkodni kell, vagy következő órára utána néz. :D ez sem csoda, csak fogékony, érdeklődő minden iránt. Biciklizni úgy tanult meg, hogy egyik reggel azt mondta mennyünk bicajozni. Mondom de még nem tudsz és fáj a kezem. Azt mondta nem kell fognod, mert kitaláltam. Ráült, lehajtotta a fejét, becsukta a szemét, azt mondta kész , és elindult :D előtte a 4 kerékűvel is elesett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!