Mennyit gügyög 3,5-4 hónapos babátok? Baj ha az enyém keveset “beszélget”?
Tudom nem kell ráparázni semmire sem, de azért kiváncsi vagyok.
Amúgy szokott kommunikálni, de nem sokat.
Tulajdonképpen azt sem tudom mi a külömbség a gügyögés vagy a gagyogás között.
Az enyém kb 2,5 hónaposan kezdte, de voltak napok amik kimaradtak. Most is vannak nagyon csendes napjai.. pedig már ilyeneket mond: aguuu, agrrr, abuuu, heö, eö..leginkább nekem “beszél” másnak nem igazán, meg ugy magában is keveset. Vannak olyan napok mikor szinte végig csendben van, de van olyan is mikor meg félnap visitozik😅🤷🏻♀️ Vagy a visitassal jelez, ezzel fejezi ki az örömét, érzéseir.
Mosolyogni is főleg rám szokott, persze másnak is elengedi néha, de a legtöbb embert aki számára ismeretelenebb inkább csak figyeli🙄
A ti babáitok mennyit “beszéltek” ebben a korban? Ha keveset akkor később nem volt baj a beszéd-és/vagy szociális kézségekkel?
Az enyém folyton gagyaraszik valamit. Persze vannak napok amikor csendes, de imádja hallatni a hangját.
A nagyfiam volt ilyen kis csendes keveset dumáló. Azota 6 eves es be nem all a szaja.
Az én 6 hós babám anno kb ugyanilyen volt. Aztán jött a heő, a hüe, a bübübü meg a visitás, valahol a 4.-5. hónap tájékán.
Azt imádja, amikor én csinálok neki mindenféle hülye hangokat, nagy szemekkel bámul, szájtátva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!