Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti babátok milyen? A mi 8...

Ti babátok milyen? A mi 8 hónapos babánk nagyon csöndes, csak keveset gügyög, és hangosan is keveset kacag.

Figyelt kérdés
Mozgása viszont jó, kúszik, forog, finom mozgása is jó, szereti babrálni a játékait.

2013. ápr. 5. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
lassacskán 9 hónapos lesz a lányom... de ezeket már 8 hónaposan is tudta: hangosan kacag,magyaráz egész nap, anya apa mama ezeket mondja,majdnem teljesen tisztán :) ül,áll, kapaszkodva lépeget, forog,mászik, mutató és hüvelykujj közé fogva babrál, gugol
2013. ápr. 5. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyugodt természetű babátok van akkor.:)

Az én lányom 8 hónaposan sokat gagyogott mamát papát mondogatott, meg az adjál volt nagy sláger.Nem tudatosan mondta ezeket csak úgy próbálgatta a hangját. Ő mozgásban eléggé előre volt haladva.Ekkor már ült és kapaszkodás nélkül állt.

2013. ápr. 5. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Enyém 9 hós, szintén keveset gügyög és ritkán kacag, ahhoz nagyon kell bohóckodni. Ettől függetlenül teljesen egészséges baba és az értelmi fejlődése is rendben van.
2013. ápr. 5. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
A mi babánk 9 hónapos. Vannak csendesebb napjai, ilyenkor kevesebbet dumál, de vannak beszédesebb napok, ekkor be nem áll a szája. Amikor betöltötte a 8 hónapot, hirtelen elkezdett mászni, felült és kapaszkodva felállt, mindent egyszerre. Azelőtt 3-4 hétig kúszott, forgott. Kacagni akkor szokott ha nevettetjük, előfordul hogy egy szót ismételgetek neki, hirtelen hozzá hajolva, és azon kacag nagyokat. Most a "phűűűű" és a "dedó""dodó" a sláger. 8 és fél hósan megtanulta a karikákat ráhúzni egy rúdra, szeret könyvet nézegetni, tekeri a dömper kerekét.
2013. ápr. 5. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak azok válaszolnak akiknek mindent korábban csinál a babájuk? Érdekes...! Vagy már alig van olyan baba aki 8 hósan CSAK kúszik?
2013. ápr. 5. 20:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért megnyugtató válaszok is vannak, igen, szerintem is ő egy nyugodt baba. Időnként négykézlábra áll, de még nem mászik, csak kúszik. Vendégségben pedig egyáltalán meg se mukkan, csak néz, pedig azért időnként gügyög. Tényleg sokat kell dolgozni a hangos kacagásért. Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 5. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 5. :

Én úgy veszem észre, hogy manapság az a ritkább ha egy 8 hós baba még kúszik. Természetesen nincs ezzel baj, de tény, hogy ekkor már másznak, ülnek a babák. Védőnőm mindig azt mondja felgyorsult a világ, ezek a mai babák már olyan ügyesek.:) Nem tudom régen mi volt mert most élek, csak annyit tudok, hogy én 14 hónaposan indultam el amivel manapság már majdnem, hogy tornára küldenének :D

2013. ápr. 5. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: enyém is csak kúszik, most kezd el négykézlábra állni. De 1 év múlva már a kutya nem fogja tőlem megkérdezni, hogy mikor kezdett el mászni meg ülni. Egyébként sem verseny, engem marhára nem érdekel, hogy más gyereke korábban kezd el mindent. Az én gyerekem meg nem. De az enyém és így imádom! És nem aggódom, ahogy a gyerekorvos és a védőnő sem.
2013. ápr. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!