Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
5 honapos babam gyakran kel ejszaka. Eddig max 2x kelt, szepen vissza aludt cicin, miutan evett vagy csak szomjas volt.
Mar forog 2 honapja, de csaknaz elmult naookban kezdett ejszaka is mozogni. Igy tobbszor kel ejszaka. Ehes lenne? Vagy ilyen sokszor szomjas? Anyatejes csak. Mindenki mast mond, vedono is csak egy fele valasszal tud szolgalni. Nagyon el vagyok faradva es felek, ez igy marad...
Masnak is csinalt ilyet a gyereke?
2019. júl. 1. 07:47
1/2 anonim válasza:
5 hónaposnak ilyen kánikulában én adnék vizet, vagy babateát. Nekem mindhárom babám anyatejes volt, de 5,5 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást, nem vártam 6 hónapig. Kis almapürével, répapürével anyatejjel, vagy krumpli-anyatejjel keverve nyugodtan próbálkozhatsz már.
2/2 anonim válasza:
Érik az idegrendszer. A mozgásfejlődés hullámokban jön, ilyenkor mindig elromlik egy kicsit az alvás. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!