Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Anyukak normalis az orvosom?...

Anyukak normalis az orvosom? Nem birom felfogni.

Figyelt kérdés
Ma voltunk a gyerekorvosnal,illetve tegnap mert mar ejfel elmult. Tehat,rutin kivizsgalas,vervetel. Oke volt minden es kerdezte van-e panaszom,mondtam neki hogy a kisfiam nehezen alszik pedig kimerult es almos es hozzatettem hogy biztosan a meleg jatszik kozre. Na,erre azt a valaszt kaptam hogy teaba vagy vizbe torjek el neki egy fel frontint es egesz nap aludni fog mint a bunda. Es en csak pislogtam rafele... Azota ezen ragodom hogy ha ekkora marha akkor vajon hogy elemzi ki a vereredmenyt vagy barmi mast? Nem tudok masra gondolni. Mikor a ferjem megtudta nagyon kiakadt es mondta hogy azonnal keresunk masik orvost mert kitudja mennyire veszi komolyan ha valami gond adodik vagy barmi. Most ez komoly hogy frontint adna egy 11 hetes babanak? Hiszen az egy felnott embert is kiut nemhogy egy babat. Tiszta ideg vagyok. Mi a velemenyetek? Ti is valasztanatok masik dokit ugye?
2019. jún. 19. 00:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Jah, régen pálinkás kenyeret is adtak a piciknek, hogy ne sírjanak...
2019. jún. 19. 08:07
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

Khm, gyermekkorban nincs rutin kivizsgálás meg vérvétel.

Amúgy meg egyértelműen szarkazmus lenne, ha igaz lenne. De mivel a kérdésed egyértelműen kamu, az egezd meg sem történt

2019. jún. 19. 08:45
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

Én nem értem. Hol van éjfélkor rendelés? és rutinvizsgákat? Mert vérvételt sehol nem csinálnak nem hogy éjfélkor de este sem. Nincs orvos aki éjfélkor rutin vizsgálatot végezz. Ilyenkor csak a sürgősségi van, vagy a kórházakban van orvos.

Miért érzem, hogy ez a kérdés egy hatalmas kamu?

2019. jún. 19. 09:10
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem azt írta, hogy éjfélkor voltak orvosnal.... Az a rész meg érthető is, a többi kamu
2019. jún. 19. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

Gyerekorvos nem is csinál vérvételt, azt kórházba veszik le a gyerekosztályon, és nem éppen rutinvizsgálat, baromi nehéz egy babánál vért venni, fejét szúrják meg.

Szerintem vagy kamuzol vagy csak viccelődött veled az orvos.

2019. jún. 19. 09:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Off: a mi gyerekorvosunknak van elemző gépe, így ott vesz vért és alap dolgokat meg is tud nézni, mint pl. fehérvérsejtszám stb.
2019. jún. 19. 10:46
 17/22 anonim ***** válasza:

16!

Egy 11 hetes csecsemőtől???? Nálunk 2 éves kor alatt csak a kórházban vettek vért, pár nővér volt érre specializálódva, a "sima" vérvételes nővérek nem csinaltak ilyet.

2019. jún. 19. 10:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyszer kellett vinnem vérvételre, a nővérek egymást próbálták rábeszélni, mert senki nem akart megszúrni egy babát. Nem csinálja meg a gyerekorvos. Szerintem is szarkazmus lehetett, ha igaz.
2019. jún. 19. 11:01
 19/22 A kérdező kommentje:
Huhh,tehat hogy ertheto legyen a gyermekorvos korhazban dolgozik,foorvos. Van egy masik gyerekorvos o ki jar ide de ot meg a vedonom sem ajanlotta ezert 40 km-re jarunk a fiammal ha megyunk gyermekorvoshoz. Neki havonta van vervetel es rutin vizsgalat mert koraszulott es sok egeszsegugyi problemaja volt sajnos de ha nem baj nem reszleteznem. Nem hinnem hogy szarkazmusbol mondta,mas anyukak is emlitettek hogy nem a legjobb orvos es sajnos valoban nem az. Azota mar atmentunk mashova szinten korhazba talan nem fogok csalodni. Nem ejfelkor voltunk rendelesen de ezt egy szoval sem mondtam,csupan a baba mellett nincs idom igy este irtam ki a kerdest. Ugy latszik nehany ember a semmibe is bele tud kotni es a szaron is csomot keres, azoknak akik normalis valaszt adtak azoknak nagyon koszonom. Azota a kisfiam szerencsere kialudta magat,az uj doki azt mondta valoszinuleg a nagy meleg miatt nem tudott aludni,azota minden oke :)
2019. jún. 20. 10:14
 20/22 A kérdező kommentje:

Ja valaszolok a tobbi ketelyre is :) igen sajnos a fejebol veszik le minden alkalommal,valoban kitudja elemezni a foorvos ur csak annyi hogy mivel egesz nap dolgozik igy delutanra van meg,noverke vette le es nem gyerekorvos de ezt senki nem mondta hogy a doktor vette le tehat a semmibe kotott bele az egyik valaszolo, es nem nem vagyok orvosellenes ha az lennek nem vinnem a fiamat. 11 het alatt a szemeszeten is mar 4x voltunk vervetelen is havonta. Sajnos muszaly mert sok problema volt a szulesemmel illetve vele is amikor kiemeltek szoval nem bannam ha nem kotnetek bele a semmibe is ugyanis nem az volt a kerdes hogy a gyermeknek honnan veszik a vert vagy hogy ki veszi le es hol... Szerintem egyikotok sem jon velem a vervetelekre hogy lassa,aki ilyen jo tanacsokat adott annak valoszinuleg nincs gyermeke ha van is meg nem kellett vinnie korhazba.

A palinkas kenyerrol en is hallottam de nem mernem kiprobalni

2019. jún. 20. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!