Anyukak normalis az orvosom? Nem birom felfogni.
Figyelt kérdés
Ma voltunk a gyerekorvosnal,illetve tegnap mert mar ejfel elmult. Tehat,rutin kivizsgalas,vervetel. Oke volt minden es kerdezte van-e panaszom,mondtam neki hogy a kisfiam nehezen alszik pedig kimerult es almos es hozzatettem hogy biztosan a meleg jatszik kozre. Na,erre azt a valaszt kaptam hogy teaba vagy vizbe torjek el neki egy fel frontint es egesz nap aludni fog mint a bunda. Es en csak pislogtam rafele... Azota ezen ragodom hogy ha ekkora marha akkor vajon hogy elemzi ki a vereredmenyt vagy barmi mast? Nem tudok masra gondolni. Mikor a ferjem megtudta nagyon kiakadt es mondta hogy azonnal keresunk masik orvost mert kitudja mennyire veszi komolyan ha valami gond adodik vagy barmi. Most ez komoly hogy frontint adna egy 11 hetes babanak? Hiszen az egy felnott embert is kiut nemhogy egy babat. Tiszta ideg vagyok. Mi a velemenyetek? Ti is valasztanatok masik dokit ugye?2019. jún. 19. 00:16
2/22 anonim válasza:
Kevesebbért váltottunk gyermekorvost.
3/22 anonim válasza:
Szintén kevesebbért váltottunk, nálunk hányásra oktatott ki, hogy a homeós sz arja, amit ajánl (amivel szerződésben van), sokkal jobb, mint a B6.
4/22 anonim válasza:
Szerintem is váltsatok, ez elmebeteg.
5/22 anonim válasza:
Nem tudom elhinni,hogy egy gyerekorvos ilyet ajánl....
6/22 anonim válasza:
Háttő ez nem is kérdés. Orvosváltás.
7/22 anonim válasza:
Biztos, hogy komolyan mondta? Nem tudom elképzelni, hogy ép elméjű orvos ilyet mond.
8/22 anonim válasza:
Szerintem ezt nem komolyan mondta.Szerintem ez szimpla szarkazmus,lehet nem csíp téged,vagy az agyára mentél,ilyesmikre gondolok.
9/22 anonim válasza:
Szerintem csak viccből mondta. Az írásodban is van valami, ami azt a gyanút kelti bennem, hogy butácska vagy. Sokan nem értik a cinizmusz, az iróniát, a szarkazmust és emiatt a vicceskedő illetőt nézik hülyének.
10/22 anonim válasza:
Én hasonló esetben negyed pipolphent adtam a gyereknek. Nem a gyerekorvosunk javasolta, hanem a kórházban mondták, hogy "régebben általános volt" hogy adtak ilyet a babának. Akkor már hónapok óta nem aludtam egyhuzamban 2 óránál többet, szóval kipróbáltak. Ajvé! felpörgette a gyereket :D
Ha mindenben amúgy elégedett vagy az orvossal, felesleges váltani. Engedd el ezt a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!