Még mindig nem tudom felfogni és elhinni, hogy terhes vagyok. Ez normális?
6 hetes terhes vagyok,17 éves.
Teljesen úgy érzem mintha nemis lennék az,pedig az vagyok képis van a babáról..de még igy se sikerult felfogom hogy egy kis élet novekszik bennem.
Van aki érzett így?
Meg te is gyerek vagy :(
Azert nem fogod meg fel, mert ido kell hozza,sokan akkor kezdik felfogni, mikor megmozdul.
Most meg ez amolyan felnottes bulinak latszik, drukkolok, hogy fel tudj noni a feladathoz.
Apa veletek van? Lesz segitseged?
Igen szerencsére az apa mellettem áll,a feladathoz majd próbálunk felnoni hogy a legjobb legyen a babánat. Támogatni csak a szulok tudnak minket,akik meg errol semmit se tudnak...mindketten nagyon felunk a reakciojuk miatt mert fiatalok vagyunk es a sulibol neki meg van 1 ev nekem meg 2 ev. Bár 1 honapmulva mar 18 eves leszek,az apa csak jovore lesz 18.
Elvetetni meg nincs szivem :( amiota láttam őt
Azért a kicsit idősebbeknek sem könnyű megbirkózni vele, 21 vagyok de amíg nem mozdul meg annyira hihetetlen volt az egész. De ha visszanézek időben sokszor olyan meglepő hogy Úristen több mint fél éve itt van :)
A szüleitekkel mindenképpen beszéljetek, szükségetek lesz a támogatásukra, valószínű hogy ki fognak akadni miatta, de tudniuk kell erről.
Rendben. Köszonom a segito válaszokat,megnyugtat,hogy más is igy erez hogy még nem fogta fel,ezek szerint nem vagyok egyedul ezzel az érzéssel :)
Nagyon várom már,hogy nagyobb legyen és érezzem ahogy mocorog...biztos felejthetetlen érzés lesz számomra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!