7 hetes terhes vagyok normális ez? (kérdés lent)
Figyelt kérdés
Már többen is kérdezték, hogy van-e reggelente hányingerem. És nincs. Nem mintha annyira hiányozna :D Csak olvastam egy olyat, hogy ennek is van evolúciós háttere, felkészítés az anyává válásra.
Mit gondoltok erről? Mikor volt először hányingeretek? És akinek nem volt, és mondjuk több terhességből másikban igen, ott volt valami különbség a várandósságnál vagy a szülésnél, vagy a gyerekek között?
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, csak nekem még misztikus az egész :D
2015. ápr. 23. 20:08
1/4 anonim válasza:
Nekem soha egy percig se volt hányingerem!6hetes is elmúltam amikor rájöttem egyáltalán hogy terhes vagyok!
2/4 anonim válasza:
7 hetes vagyok.. de nekem reggel ,délben, este hányingerem van :D
3/4 anonim válasza:
Nekem kèt fiam van de egyikkel sem volt hányingerem se semmi más bajom, azon kívűl hogy kívánós voltam és fájt a mellem. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megnyugodtam :) a cicim nekem is fáj, remélem majd elmúlik mert néha úgy érzem magam éjszakánként, mint akit összevertek :D
2015. ápr. 24. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!