Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még mindig nem tudom felfogni...

Még mindig nem tudom felfogni és elhinni, hogy terhes vagyok. Ez normális?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok,17 éves.

Teljesen úgy érzem mintha nemis lennék az,pedig az vagyok képis van a babáról..de még igy se sikerult felfogom hogy egy kis élet novekszik bennem.

Van aki érzett így?

2015. máj. 6. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem fogtam fel sokáig, hogy terhes vagyok, kb csak az utolsó 3 hónapban. De azt, hogy anya leszek, csak akkor fogtam fel, amikor már megszületett. (18 évesen lettem terhes, 19 éves voltam, amikor szültem.)
2015. máj. 7. 22:41
 12/12 anonim válasza:
Ma kezdem a 13.hetet!Amikor eszembe juttatja a pici,hogy itt van(bokákolok,ha nem tetszik neki valami :) )olyankor tudom,hogy van,de vannak olyan idők,mikor elgondolkodom,hogy most tényleg?! Várom,hogy megmozduljon,bár a barátnőm jelezte,hogy akkor meg majd azon fogok aggódni,hogy mikor mennyit mozog :) Az a biztos,mikor a karomban tartom :)
2015. máj. 8. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!