Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 8 hetesen anyával alvás, mit...

8 hetesen anyával alvás, mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hetesen kikellett hozni a szobából a nagyszobába a gyerkőcöt,mert akárhogy altattuk,már nem maradt meg bent.

a kiságyat is hoztuk vele, így egy légtérben lehet velünk.

Viszont most ott tartunk pár napja, hogy már így sem jó neki, amint letesszük a helyére,felébred és egyre hangosabban "hisztizik".

Apa átköltözött a kanapéra, baba pedig mellém.. így azonnal elaludt, de ez így nemtúl szimpi, mert különalváshoz próbáltuk/próbáljuk szoktatni.

2019. ápr. 4. 11:07
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
71%
Itt minden "szupermami" a gyerek-anya kapcsolatra fókuszál. És a férj-feleség kapcsolat? Van az is annyira fontos! Szerinted mennyire megalázó egy férjnek a kanapén aludni, amikor nappal épp eleget van foglalkozva a gyerekkel, és még éjjel is ki legyen közösítve? Ha én lennék a férj, ezt hamar megunnám, akármennyire szeretem a gyerekemet és a feleségemet.
2019. ápr. 4. 15:04
 22/48 anonim ***** válasza:
54%
Uramisten, mennyi retardált, magát anyanak nevező majom nő van itt. Milyen magára hagyás????? Ott kell lenni vele, ha kell százszor bemenni éjszaka, simogatni, ringatni, de nem a HITVESI ágyba vinni!!! Ennyi! Olvasni tudtok? Vagy az is feladja már, mert a majomszeretettől nem látjatok az oldalt és a betűket?
2019. ápr. 4. 15:12
 23/48 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem vessük máglyára és égessük el élve a kérdezőt, amiért nem áldozza fel az életének minden részét 110%-ban a gyereke törődésének oltárán! Most teljesen komolyan mondjátok, hogy aki saját ágyban altatja a gyereket, az magasról tesz a gyerekéről?! Normálisak vagytok egyébként? Nem sírni akarja hagyni azt a szerencsétlen gyereket, hanem külön altatni. És de, van olyan, amikor hiába csinálsz bármit, bármivel a próbálsz a kedvére tenni, akkor is bőg. Ettől még nem leszel rossz anya, aki tojik a gyerekére.

Egyébként engem is érdekelne, hogy mi van a férj-feleség kapcsolatával?? Hm? Mert, hogy minden ősmami tud itt pörögni ezerrel a "úristen a törődés, a kötődés" maszlagon, de valahogy senkit nem érdekel a kérdező férjével való kapcsolata, a házassága. Vagy az a kutyát sem érdekli??? Az is van legalább ennyire fontos. Szerencsétlen férj ki van paterolva a kanapéra, mert hát kit érdekel. Csak azért, mert valakinek gyereke lesz, még nem szűnik meg nőnek, feleségnek lenni és a házasságát sem kell lesz*arni! Van ám átmenet, de az semmiképp nem az, hogy hónapokig v akár évekig a férjünk helyén alszik a gyerek, a kötődésre hivatkozva. Mi van, a gyerek csak akkor képes kötődni, ha a szülei helyén alszik, az apja helyén? Az, h egész nap az anyjával van, aki szoptatja, pelenkázza, játszik vele, TÖRŐDIK vele, az nem számít? Atya ég....

2019. ápr. 4. 15:24
 24/48 anonim ***** válasza:
49%

Válasz a kérdésedre minden off és véleménnyilvánítás nélkül:

Hagyjad, sírjon csak. Majd megunja és elfárad. Vagy állsz mellette és simodatod 10 percenként,hogy visszaaludjon. Ezt bírni fogod úgy 5 napig.

20-as válaszoló.

2019. ápr. 4. 15:27
 25/48 anonim ***** válasza:
43%
Mar hogy ne lehetne 3 evesen kirobbantani a szuloi agybol, odaig volt, hogy kulon agyat kap a 3 eves szulinapjara (persze hangoltuk ra elotte mar hetekkel). En 6-8 rendszeres ebredes mellett eveken keresztul nem birtam volna, hogy folyton menjek a kisagyhoz. Megprobalhatod, hogy leveszitek az egyik oldalat a kisagynak, az agyhoz toljatok babaobolkent, es odateszed melle a kezed, ameddig el nemalszik, aztan fokozatosan tavolodsz, mellette valamilyen onnyugtato modszerre szoktatod (pl. rongyi). Es akkor talan egy ido utaneleg lesz a rongyi. Ezek az evek, mikor ilyen szintenszukseguk van rank gyorsan elmulnak, aztan mar orulsz, ha nemkuld ki a szobabol, es csukja rad az ajtot. Enugy csinalnam a helyetekben, ahogy a legtobbet tudtok pihenni.
2019. ápr. 4. 15:47
 26/48 anonim ***** válasza:
74%
Egyes anyukáknak üzenem, hogy a férj-feleség kapcsolat nem szűnik meg a gyerek születésèvel, és nem merül ki annyiban, hogy gyorsan dugnak egyet.... De nyugodtan menjen apuka a kanapéra, csak nehogy máshol keresse a boldogságot.... (És ezalatt nem (csak a) szexet értem.
2019. ápr. 4. 16:38
 27/48 A kérdező kommentje:

Hm..olvasva a válaszokat, kb erre számítottam.

50-50 mindkét oldal, megy az észosztás, de sokat nem segített a negatív tábor.

De a véleményem mellett akkor is kiállok, és KÜLÖN altatnám a gyermekemet igen.

Ettől nemvagyok fafejű, sem érzéketlen. Tiszteletben kellene talán tartani egymást kedves ANYUKÁK,mert azthiszem itt mindenki az..és akinek megadatik ez az öröm, az legyen is méltó hozzá.

Nem a külön alvás vagy összebújás dönti el, ki milyen.

Aki ezeket a sértő dumákat leírta, nézzen magába, és tegye össze a két kezét, hogy ő SZUPERANYU és mindent tökéletesen csinál.

Mert biztos így gondoljátok.

2019. ápr. 4. 16:57
 28/48 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, dehogy 50-50. Az összes "apuka a kanapéra" válasz le van pontozva. Csak többször büfögik ugyanazt.
2019. ápr. 4. 17:44
 29/48 A kérdező kommentje:

Hahahhh...jogos.

Viszont nemértem, ha ennyire tudják a tutit, akkor azt is tudhatnák,hogy a gyerkőc rovására megy a telefon nyomkodás, nekünk meg már úgyis mindegy.

:)

2019. ápr. 4. 18:01
 30/48 anonim ***** válasza:
Szia tudom furcsa ötlet, de nálunk a kicsi úgy alszik el, ha porszívóhangot kapcsolok neki. Teljesen véletlen jöttünk rá. A youtubon bírod hogy porszívóhang, és lerakod a kiságyba. Az enyém 1 perc alatt elalszik tőle, pedig előtte sokat szenvedtünk vele. Egy próbát megér
2019. ápr. 4. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!