8 hetesen anyával alvás, mit csináljak?
3 hetesen kikellett hozni a szobából a nagyszobába a gyerkőcöt,mert akárhogy altattuk,már nem maradt meg bent.
a kiságyat is hoztuk vele, így egy légtérben lehet velünk.
Viszont most ott tartunk pár napja, hogy már így sem jó neki, amint letesszük a helyére,felébred és egyre hangosabban "hisztizik".
Apa átköltözött a kanapéra, baba pedig mellém.. így azonnal elaludt, de ez így nemtúl szimpi, mert különalváshoz próbáltuk/próbáljuk szoktatni.
Szerintem vessük máglyára és égessük el élve a kérdezőt, amiért nem áldozza fel az életének minden részét 110%-ban a gyereke törődésének oltárán! Most teljesen komolyan mondjátok, hogy aki saját ágyban altatja a gyereket, az magasról tesz a gyerekéről?! Normálisak vagytok egyébként? Nem sírni akarja hagyni azt a szerencsétlen gyereket, hanem külön altatni. És de, van olyan, amikor hiába csinálsz bármit, bármivel a próbálsz a kedvére tenni, akkor is bőg. Ettől még nem leszel rossz anya, aki tojik a gyerekére.
Egyébként engem is érdekelne, hogy mi van a férj-feleség kapcsolatával?? Hm? Mert, hogy minden ősmami tud itt pörögni ezerrel a "úristen a törődés, a kötődés" maszlagon, de valahogy senkit nem érdekel a kérdező férjével való kapcsolata, a házassága. Vagy az a kutyát sem érdekli??? Az is van legalább ennyire fontos. Szerencsétlen férj ki van paterolva a kanapéra, mert hát kit érdekel. Csak azért, mert valakinek gyereke lesz, még nem szűnik meg nőnek, feleségnek lenni és a házasságát sem kell lesz*arni! Van ám átmenet, de az semmiképp nem az, hogy hónapokig v akár évekig a férjünk helyén alszik a gyerek, a kötődésre hivatkozva. Mi van, a gyerek csak akkor képes kötődni, ha a szülei helyén alszik, az apja helyén? Az, h egész nap az anyjával van, aki szoptatja, pelenkázza, játszik vele, TÖRŐDIK vele, az nem számít? Atya ég....
Válasz a kérdésedre minden off és véleménnyilvánítás nélkül:
Hagyjad, sírjon csak. Majd megunja és elfárad. Vagy állsz mellette és simodatod 10 percenként,hogy visszaaludjon. Ezt bírni fogod úgy 5 napig.
20-as válaszoló.
Hm..olvasva a válaszokat, kb erre számítottam.
50-50 mindkét oldal, megy az észosztás, de sokat nem segített a negatív tábor.
De a véleményem mellett akkor is kiállok, és KÜLÖN altatnám a gyermekemet igen.
Ettől nemvagyok fafejű, sem érzéketlen. Tiszteletben kellene talán tartani egymást kedves ANYUKÁK,mert azthiszem itt mindenki az..és akinek megadatik ez az öröm, az legyen is méltó hozzá.
Nem a külön alvás vagy összebújás dönti el, ki milyen.
Aki ezeket a sértő dumákat leírta, nézzen magába, és tegye össze a két kezét, hogy ő SZUPERANYU és mindent tökéletesen csinál.
Mert biztos így gondoljátok.
Hahahhh...jogos.
Viszont nemértem, ha ennyire tudják a tutit, akkor azt is tudhatnák,hogy a gyerkőc rovására megy a telefon nyomkodás, nekünk meg már úgyis mindegy.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!