Ki hogyan altat?
Figyelt kérdés
2 hónapos kislányom nehezen alszik el. Érdekelne, hogy ki hogyan altat, milyen altatási módszer vált be? Mi az esti rutin? Napközben higy altattok?2018. dec. 4. 20:57
11/14 anonim válasza:
#10 Nappal Adamo hintában pikk-pakk elalszik. Ha énekelek is, akkor pláne. Ahogy jövünk-megyünk, úgy az autóban utazás és a babakocsizás is nagyon működik.
12/14 A kérdező kommentje:
Én este 9-től altatom de éjfél előtt nem sikerül elaltatni... Ha el is bóbiskol szopi közben, amint leteszem fent van :(
2018. dec. 5. 18:52
13/14 anonim válasza:
Nem lehet hogy túlpörög? Nálunk bár a fiam már 9hónapos ha nem kapom el pont azt az időt mikor elaludna (nem tudom hogy fogalmazzam remèlem èrted) akkor utána már cs.szhetem az alvást, ès van hogy 5-6-7óra vègig szenvedèssel alszik csak el. Amúgy cicin altatom. 2hónapja csinálja azt hogy lefordul a ciciről gyors beteszem az ágyába ès addig helyezkedik míg el nem alszik. Ritka esetben (ált ha hajnalban kel) cici után beteszem az ágyába játszani ès játék közben elalszik.
14/14 anonim válasza:
2 hetes koráig énekeltem neki, utána eldöntötte, hogy kössz, elég volt, csak tegyél be az ágyba. Fél 8 pancsi, tápszer, kiságy, alvás. Egy éves múlt, azóta is így alszik reggel 7- ig. Napközben 2x alszik,a délelőtti 9 körül van, szemdörzsi, ágyba rakom, fél órát akszik. Ebéd után büfi, ágyba tétel, 1-2 óra alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!