Ki hogyan altat?

Figyelt kérdés
2 hónapos kislányom nehezen alszik el. Érdekelne, hogy ki hogyan altat, milyen altatási módszer vált be? Mi az esti rutin? Napközben higy altattok?
2018. dec. 4. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Nappal Adamo hintában pikk-pakk elalszik. Ha énekelek is, akkor pláne. Ahogy jövünk-megyünk, úgy az autóban utazás és a babakocsizás is nagyon működik.
2018. dec. 5. 12:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Én este 9-től altatom de éjfél előtt nem sikerül elaltatni... Ha el is bóbiskol szopi közben, amint leteszem fent van :(
2018. dec. 5. 18:52
 13/14 anonim válasza:
Nem lehet hogy túlpörög? Nálunk bár a fiam már 9hónapos ha nem kapom el pont azt az időt mikor elaludna (nem tudom hogy fogalmazzam remèlem èrted) akkor utána már cs.szhetem az alvást, ès van hogy 5-6-7óra vègig szenvedèssel alszik csak el. Amúgy cicin altatom. 2hónapja csinálja azt hogy lefordul a ciciről gyors beteszem az ágyába ès addig helyezkedik míg el nem alszik. Ritka esetben (ált ha hajnalban kel) cici után beteszem az ágyába játszani ès játék közben elalszik.
2018. dec. 7. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
2 hetes koráig énekeltem neki, utána eldöntötte, hogy kössz, elég volt, csak tegyél be az ágyba. Fél 8 pancsi, tápszer, kiságy, alvás. Egy éves múlt, azóta is így alszik reggel 7- ig. Napközben 2x alszik,a délelőtti 9 körül van, szemdörzsi, ágyba rakom, fél órát akszik. Ebéd után büfi, ágyba tétel, 1-2 óra alvás.
2018. dec. 14. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!