Szerinted mikor lehet mondani egy babára, hogy jó alvó vagy rossz alvó?
Én jó alvónak gondolom, gondoltam a fiam annak ellenére, hogy extrém korán kelt. (Fél 5 - 5). 8-kor már aludt és nappal is nagyon sokat aludt. (Átlag 5 óra összesen). Éjszaka 8 és fél 5 között nagyon ritkán kelt fel. Fogzáskor sem. Betegségnek csak az 1. éjjelén. Nem volt gond se az alvása mennyiségével sem a minőségével, csak ő így osztotta el. A nappali 1 alvás amúgy megoldotta, mert 5 órát nem aludt egyszerre. "Csak" 2,5-3 órát, és reggelig aludt.
A kislányom meg rossz alvó, éjjel 1-2 óránként kel fel, a nappalok borzalmasak alvás téren. 7 hós de születése óta utál aludni, konkrétan 3 napos kortól 2 hetes korig csak rajtam aludt, aztán engem felváltott a porszívó hang telefonról. 6 hósan sikerült leszoktatni róla. :/ éjjelre nem kellett, addigra kiütötte magá rendesen de sűrűn kel természetesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!