5 hónapos kisbaba saját mozgásának ébred fel és csak úgy alszik el ha szopizik vagy még utána ringatom, hogyan szoktassam le erről?
Sziasztok! Nemrég írtam, hogy kisbabám éjjel óránként eszik/cumizik, most 2 óránként kel s mint írtam arra hogy oldalára fordul vagy hasra.
Nyafog, így kiveszem de cicit kér pedig biztos vagyok benne hogy nem éhes, tejleadó reflex van és csöpög a tej a kis szájából :)
Nem tudom hogy szoktassam le erről, nappal-este keserves az elalvás= cici, ringatás, cici, ringatás, sírás, üvöltés hogy már 'nagyon álmos vagyok ' és alvás, de még félórás ringatás.
Eredmény : kezem,vállam,lábam,derekam fáj, tudom panaszkodom de valahogy muszáj kiadnom.
Ami még szerintem baj,hogy éjjel is mindig fel akar ülni evés közben fekve meg ide-oda mozog,sír is közben gondolom puki+ rászokás miatt csinálja.
Hogyan tudnám leszoktatni erről és miként megtanítani egyedül visszaaludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!