Vannak-e itt olyanok akiknek nem volt 6-8 millió forintjuk saját lakást vásárolni és albérletbe vállaltak gyereket?
6-8 millióból elég picike lakás jönne ki :)
Mi albérletben lakunk (van egy lakásunk, de az ki van adva). Nincs ebben semmi rossz! Ha van megtakarításotok és minden hónapban legalább 100ezret félre tudtok tenni, akkor vágjatok bele szerintem! :)
Nekünk van ennyi pénzünk,mégis albérletben élünk.
6-8 millióból itt csak egy kis lyukat adnak,így inkább spórolunk tovább,és majd 4-5 év múlva veszünk egy szép családi házat.
Mi nem mertünk hitelt felvenni,a hiteltörlesztő nem lesz kisebb,de albérletet tudunk olcsóbbat keresni bármikor.
Rossz helyre került a "nem" kérdőszó.
Helyesen a mondat:
Vannak-e itt olyanok akiknek volt 6-8 millió forintjuk saját lakást vásárolni és NEM albérletbe vállaltak gyereket?
Nagyon sajnálom a mai fiatalságot. Én még bőven az átkosban nőttem fel, és noha lehet szidni azt a rendszert, akkoriban mindenki tudott lakást szerezni. Manapság, ha apuci nem kapja össze magát, a gyereknek soha nem lesz lakása. Tisztelet a kivételnek.
Nagyon is helyes a mondat így IS.
Értsd: akiknek egyáltalán nem volt pénzük lakásra.
Ugyanis kisvárosban 6-8 millióért már lehet normális lakást vásárolni, ha nem is palota.
Hát, kedves Kérdező, nyugodt lehetsz, hogy sokan vannak ilyenek. Miért is ne? A lényeg, hogy el tudja magát tartani a család, nem pedig maga az ingatlan.
Egyébként miért KELL annyira saját lakás?
Véleményem szerint bérleményből ezerszer könnyebb mozdulni egy jó munka után, amire nagyon is reális esély van sok esetben. És ez kéne, hogy a normális legyen, nem a rinyálás, hogy "megvettem hatmillióért a házamat a hátrányos helyzetű térségben, de nincs munka, állambácsi adjál segélyt, és amúgy is a te hibád".
Az átkos rendszeres hozzászólás no comment. Mi most pont azért szívunk, mert annak a hozadékát nyögjük...
Nálunk is ez a helyzet, de őszintén szólva nem is vágyom saját lakásra. Nem érzem szükségét. Jó, ha valaki azt mondaná, hogy tessék, itt van egy lakás, lakj benne, mától a tiéd, akkor az jó lenne (persze csak akkor, ha az a lakás ott van, ahol én szeretném), de nem érzem hátrányát annak, hogy bérelt lakásban lakunk.
6 éves a fiam, egy éves kora óta lakunk albérletben (előtte anyukámnál laktunk egy évig), és szeretnénk nemsokára még egy gyereket, de lakást venni továbbra sem áll szándékunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!