5 hónapos kisbaba saját mozgásának ébred fel és csak úgy alszik el ha szopizik vagy még utána ringatom, hogyan szoktassam le erről?
Sziasztok! Nemrég írtam, hogy kisbabám éjjel óránként eszik/cumizik, most 2 óránként kel s mint írtam arra hogy oldalára fordul vagy hasra.
Nyafog, így kiveszem de cicit kér pedig biztos vagyok benne hogy nem éhes, tejleadó reflex van és csöpög a tej a kis szájából :)
Nem tudom hogy szoktassam le erről, nappal-este keserves az elalvás= cici, ringatás, cici, ringatás, sírás, üvöltés hogy már 'nagyon álmos vagyok ' és alvás, de még félórás ringatás.
Eredmény : kezem,vállam,lábam,derekam fáj, tudom panaszkodom de valahogy muszáj kiadnom.
Ami még szerintem baj,hogy éjjel is mindig fel akar ülni evés közben fekve meg ide-oda mozog,sír is közben gondolom puki+ rászokás miatt csinálja.
Hogyan tudnám leszoktatni erről és miként megtanítani egyedül visszaaludni?
Köszönöm annak aki írt de még rosszabb az egész.
Kikeszulok alig aludtam valamit minden órában fel volt nem tudom hogy mit kell csinálni... Jah a cumival csak játszik
Tudom csak nyafogok...Tegnapelőtt és tegnap óránként kelt fel, elkezdtunk neki adni estére kását gyümölcsöset, hogy legalább 3-4orat aludjon de semmi...Úgy is próbáltam már hogy kB. 17orakor adok esti papit hogy hátha az a baj hogy tele a kis hasa, de akkor is 3 órát alszik a legtöbbet.
Felkel arra hogy oldalt vagy hason van és akkor csak cicit akar ami után setalas a szobában vele 10 v 20 percig és ha szerencsém van akkor alszik,ha nem akkor megint ringatni kell...Napkozben ha hason van sír állandóan próbál kuszni kisebb nagyobb sikerrel.
Foga biztos hogy nem jön gondolom fáj az inyje bekenem neki...
Mozgasfejlodes,fogzás és a hozzataplalas ennyire Bélával az alvásnal? Nagyon fáradt vagyok...orvos szerint minden rendben
Vacsira próbáld meg esetleg a Nestle Jóéjszakát pépet. Könnyű és laktat, talán beválik.
Igen, ennyire bezavarhat bármi az alvásba. Az én fiam most kezd járni, ő már 13 hónapos. Éjjel is kúszik, mászik, de szó szerint álmában az ágyban. Aztán persze koppan az ágy végében, és felébred. ☺
Egyszer csak vége lesz ennek, de addig is vannak jobb időszakok. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!