Mit tegyek? Tényleg létezik olyan férfi, aki nem szereti a saját gyerekét?
Pedig ilyen embernek nem szabad szülni, persze csak ha nem szeretnéd egyedül felnevelni majd.
A barátnőm férje is ilyen, és őt sem érdekli a lányuk már közel öt éve, mióta megszületett, de még nem váltak el, csak külön élnek, a barátnőm még mindig azt hiszi, hogy egyszer majd minden jóra fordul.
Legalább a párod beismeri, hogy vannak ezzel kapcsolatban kételyei, ezt nem szabad szőnyeg alá söpörni, nehogy ti igyátok meg a levét később a gyermekeddel.
De persze te tudod...
Ja igen, nem tudom ti hány évesek vagytok, de akiről írtam, ott a szüléskor a lány 26, a férje 35 volt.
Szóval nem tinikről van szó, úgy látszik van olyan pasi aki sosem nő fel a feladathoz, vagy nem is akar, ki tudja.
Jöjjön a mi példánk: mióta megismerkedtünk, rögtön felmerült a gyerekkérdés is. Ő is nagyon szeretett volna apa lenni.
Másfél év után összeházasodtunk.
Két évet vártunk az első gyerkőcre, mert nem jött össze, a második viszont azonnal sikerült.
Most vagyunk 31 és 34 évesek; és a párom nagyon jó férj és apa, nem is kívánhatnék jobbat.
Viszont most ő is mondta, hogy többet nem tudunk vállalni, hogy tisztességesen fel tudjuk őket nevelni (beleférjenek a kirándulások, utazások stb.)és ő is tudjon mindegyikkel megfelelő időt tölteni és kapjanak elég szeretetet, a mi kapcsolatunk se hűljön ki közben.
Tudom, hogy igaza van, bár eleinte rosszul esett, hogy ezt mondja, de be kell látnom, hogy a három gyerkőc nekünk már tényleg sok lenne.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, ha őszinte egy férfi, akkor azt komolyan kell venni és mérlegelni kell a továbbiakat.
Sztem nem rossz ember, mert ettől tart. 10 hós fiúnak vagyok az anyukája és ha belegondolok a kistesóba, elgondolkodom, mert annyira szeretem a Fiam, hogy azon gondolkodom, hogy "mivan, ha nem fogom a második gyerekem ennyire szeretni", de ez marhaság, mert tuti, hogy annyira de annyira szeretni fogom, hogy ihajj..
Ez csak egy félelem, amit le kell gyűrni, győzd meg és nem lesz semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!