Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy férfi nem képes "normális" távkapcsolatra?
A többség nem képes rá. És itt most merek általánosítani.
(persze tuti itt megcáfolnak mert ezen az oldalon sok az álszent szentszűzmárja)
De akad persze aki képes rá.
De a te pasid nem volt képes rá, sok volt a távolság és kevés az együtt lét. ÉS szerintem is kevés a havi 1-2 találka...
Tudom hogy már brutál régen tetted fel a kérdést de hátha aki most böngészik annak a segítségére leszek :)
Mi párommal az ország két végéről jöttünk össze. Az utazás és a rossz anyagi körülmények miatt csak havonta 1x engedhettük meg magunknak hogy találkozzunk akkor is úgy hogy én mentem . Persze ezt a legtöbben ellenezték mert mi az hogy a lany utazik ennyit egy pasiért? És miért nem fordítva ..egész egyszerűen így tudtuk megoldani.Persze mikor nem voltam ott és nem találkoztunk nálunk is volt hogy nem beszéltünk 1-2 napig ..nagyon nehezen viseltem de egész egyszerűen nem akart és kész.... 3 hónapig tartott ez utána a 3. hónapba mikor elmentem hozzá majd pár nap múlva indultam haza csak annyit mondott hogy "1 hét, felmondok és összeszedem a cuccom"
1 hét elteltével már nálam pakoltuk ki a cuccát. Azóta a menyasszonya vagyok és júniusra várjuk a kisfiunkat. Szóval van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!