Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez ugye tényleg nem normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye tényleg nem normális? Mással is előfordult már ilyen? (inkább nők olvassák el mint férfiak)

Figyelt kérdés

Úgy nagyjából fél éve a férfiak többségétől undorodom. Eddig csak közömbösek voltak számomra de mostanra...

Utálok velük szemkontaktust teremteni, kommunikálni sőt a testi érintkezésről nem is írok inkább semmit. Visszataszítónak tartom amikor megbámulnak, leülnek mellém. Egyszerűen kiráz tőlük a hideg. Már odáig is eljutottam, hogy nekem soha az életbe nem kell férfi.

Egyébként engem igazság szerint nem zavar annyira ez az állapot, de a körülöttem lévő embereket annál inkább.

Másnál is előfordult már ilyen? Elmúlik vagy nem?

18/L

2012. jún. 9. 17:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nemi ösztön nem vész el, csak átalakul.
2012. jún. 9. 17:09
 2/20 anonim ***** válasza:

Hat velem meg nem fordult elo ilyen ..sot en imadok pasikkal

lenni es beszelgetni... hat szerintem elfog mulni.. de miert kezdtel el undorodni toluk?

2012. jún. 9. 17:10
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
És a lányok vonzanak, vagy egyik nem sem?
2012. jún. 9. 17:11
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a lányok vonzanak.

Hát igen nagyjából, egyik nem sem.

2012. jún. 9. 17:15
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, van pár tippem de azokat nem venném biztosra.
2012. jún. 9. 17:16
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Akkor aszexuális vagy teljesen
2012. jún. 9. 17:16
 7/20 A kérdező kommentje:

Igen erre gondoltam már én is. Csak nem voltam eddig nagyon biztos benne.

Köszönöm a válaszod!

2012. jún. 9. 17:20
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Valami dolog történt a múltban ami kihat a jelenre meg esik akkor fog elmúlni ha rajősz mitől lettel ilyen :D
2012. jún. 9. 17:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt már. Egyik haverom elkezdett nyomulni rám, megsimogatta az arcom, erre pofon vágtam, annyira nem bírtam elviselni pasi érintését..Nagyon még beszélni se akartam vele.. Minden pasi ismerősömet elküldtem.. Pár hónapig tartott.Most kezd elmúlni, nem teljesen és nem rögtön,hanem fokozatosan ..Jött egy olyan pasi,akibe kezdek beleszeretni, de így is ő az egyetlen,akitől nem undorodom,ha hozzám ér..
2012. jún. 9. 17:24
 10/20 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!