Volt-e köztetek olyan aki a kisbabája alváspróblémáival (sokszor kel) kineziológushoz fordult? Mik voltak a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 10:28
31/43 anonim válasza:
Kérdező, a 30-as lefelejtette, hogy írj priviben neki. Akkor majd rábeszél hogy menj el hozzá egy kis tömött tárcával es feloldja a lelked feszültségeit és a babád onnantól xarik a fogzásra meg a többire, nem fog sírni ha éjjel fáj neki valami vagy nyugtalan, netán vágyik a közelségedre. Hisz a kineziológus rendbeszi a lelked tehát a baba aludni fog....
Ne dőlj be, a kommentjeid alapján ennél Te okosabb nő vagy!!
32/43 anonim válasza:
nézd a baba hozzád szokott, ennyi. Csak úgy tud elaludni ha te is jelen vagy. Erről fokozatosan,de szoktasd le és szoktasd rá az egyedül alvásra.
33/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, annak is aki "félti" a pénztárcámat meg a kineziológusnak is. Mindenki saját belátása szerint cselekszik, igyekszem én is jól dönteni...
2017. dec. 8. 12:28
34/43 anonim válasza:
Drága 31-es.. elég kicsi az esélye annak, hogy egy városban lakom a kérdezővel, így eszemben sincs magamhoz hívni :P Másrészt biztos vagyok benne, hogy a barátai-ismerősei által talált már magának kineziológust, ha úgy dönt, hogy elmegy hozzá.. nem itt fogom magam reklámozni... de nézz magadba egy kicsit és kérdezd meg magadtól: miért van benned ez a rosszindulat mások felé? :)
35/43 anonim válasza:
Az alvás nem nevelés kérdése, van olyan amelyik alszik és van amelyik nem. Az enyém alvós, mindig ilyen volt, 6 hós, 10-kor fekszik le és reggel 9-kor kel és nem csinálok semmi varázslatot vele, barátnőm gyereke óránként kelt éjjel másfél évig. A lelki állapotról meg csak annyit, hogy le se xarják a babák a lelki állapotodat, én egy kész idegroncs vagyok, nyugtatoval, álmatlansággal, a baba pedig maga a nyugalom.
36/43 anonim válasza:
34, nem rosszindulat, hanem józan ész. Próbáld ki, hasznos!
37/43 anonim válasza:
én csak annyit mondok erre, hogy próbálj meg a "józan ész" helyett tapasztalni... a saját bőrödön... hasznos! ;) befejeztem...
38/43 anonim válasza:
Sajnos gyereke válogatja! A kineziológia egy ilyen picinél lutri. A nagyfiam három és fél évesen kezdte átaludni az éjszakákat. Cserébe nem alszik délután. Még akkor sem ha oviban van. A kicsinél (10hós) mindent ugyanúgy csinálok, mégis néha átalussza éjszakát. Bár volt egy hónap, hogy éjjel vagy hússzor kelt. Utólag kiderült,hogy fülgyulladása volt. Aminek az ébredéséken kivül semmi tünete nem volt.
39/43 anonim válasza:
A kérdésfeltevőnek: Szia, bocs, de nem tudtam végigolvasni az összes választ. Vicces, ahogy megpróbálják lejáratni a kineziológiát. Csak az tesz ilyet, aki félti az állását?! No mindegy... Szóval a kérdésem: mekkora a kisbabád? és mit jelent az, hogy sokszor kel?
40/43 A kérdező kommentje:
Szia! 9 hónapos és 1 max 2 óránként sírva kel úgy fél éve lassan van hogy félóránként is. Előtte is 3 óránként kelt, de akkor az még normális volt. Egyszer aludt kisebb korában 7 órát egyhuzamban. Felkeléskor cumival vagy szopoival 5 perc alatt visszaalszik.
2017. dec. 10. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!