Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Volt-e köztetek olyan aki a...

Volt-e köztetek olyan aki a kisbabája alváspróblémáival (sokszor kel) kineziológushoz fordult? Mik voltak a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 10:28
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
56%

"Az alkalmazott kineziológia egy lehetséges alternatív gyógymód, mely azt állítja magáról, hogy különböző betegségeket képes kezelni az izomfeszültség vizsgálata alapján. 1964-ben jelent meg. Kialakulása dr. George Goodheart amerikai csontkovács nevéhez fűződik. A kineziológia soha nem tudta meggyőzően, tudományosan bizonyítani működésének alapelveit, technikái hatékonyságát, gyógyítási képességeit, így a áltudományos elméletek és technikák világába tartozik."

és ha erről van szó akkor viszont inkább a Heim Pálhoz fordulnék

2017. dec. 8. 10:33
 2/43 anonim ***** válasza:
43%
Ez komoly? Oké, manapság minden szirszarral kineziológushoz szaladnak a szülők, de egy kisbabától mit vársz, elbeszélget vele a kineziológus vagy mi?! Stresszoldás egy babánál nem a kineziológus hanem az anyuka feladata, és az is csak bizonyos kor UTÁN! Hány hónapos egyáltalán hogy "alvásproblémát kezeltetnél" nála?
2017. dec. 8. 10:35
 3/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ismertetést, de tudom miről van szó, a kérdésem nem erre irányult. Egyébként ennél jóval összetettebb a kineziológia.
2017. dec. 8. 10:35
 4/43 A kérdező kommentje:
Biztosan rosszul fogalmaztam, természetesen nem a gyereket vinném..Jó ég :). Hanem én mennék el, lévén, hogy a gyerek problémái sokszor az anya problémáit jelzik vissza. Ezért gondoltam, ha magam "kezelem" akkor az kihat rá is....
2017. dec. 8. 10:37
 5/43 anonim ***** válasza:
31%

de nem babánál kell alkalmazni.

Menj el Heim Pálba, ott van egy olyan osztály ahol gépekkel kivizsgálják alvás közben.

Komolyan alkalmasságihoz kéne kötni a gyermekvállalást...

arról nem is beszélve, hogy csak simán egy rossz alvó babát foghattál ki, nem?!

2017. dec. 8. 10:39
 6/43 anonim ***** válasza:
51%

tehát izomproblémákkal szenvedsz? mert ugye az a kinezológia(mármint a tudományos fajta)

és bakfitty a gyerek a depressziódat, stresszt érzékeli, nem a tested hanem a lelked betegségét tükrözi max vissza. Arra meg ott a jóga és a pszichológus

2017. dec. 8. 10:40
 7/43 A kérdező kommentje:

De, lehet, minden lehet és az hogy ki mire alkalmas inkább azt minősíti aki egy kérdés elolvasása után kategorizálja a másikat.

Köszönöm

2017. dec. 8. 10:41
 8/43 anonim ***** válasza:
16%
rossz kérdés feltevés után még szép...
2017. dec. 8. 10:42
 9/43 A kérdező kommentje:
Nem, nem szenvedek izomproblémákkal, és nem, a kineziológia nem erről szól. De nem tudom miért nem a kérdésre válaszol az akinek van tapasztalata. Nem kértem a kineziológia áltudományosságán való eszmefuttatást, mert nem erre vagyok kíváncsi. Köszönöm a megértést és várom azok válaszait, akik voltak ilyen ügyben kineziológusnál.
2017. dec. 8. 10:43
 10/43 A kérdező kommentje:

Nem volt rossz a kérdés... elég egyszerűen értelmezhető. Fordultál kineziológushoz a gyermeked alváspróblémája miatt? Nem? Akkor nem kéne válaszolni.

Aki ismeri a kineziológiát abban fel sem merülne, hogy egy babát vigyek oda... ezért nem részleteztem mert aki volt az úgyis tudja. és én AZOKTÓL várok választ....

2017. dec. 8. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!