Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kineziologushoz szeretnek...

Kineziologushoz szeretnek meni de! Felek?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 eve nem esem teherbe.volt mar egy endometriozis mutetem,es van miomam is,a hormonom hol jo,hol nem,a ciklusaim is hol rovid,hol hosszab.szoval az orvosom is azt mondta mar nincs mit teni,probaltunk vitaminoktol kezdve az inofolicig.a kulonbozo teak,de semu.

Nekem van egy csaladi feldolgozatlan traumam,es en szerintem ez all a teherbeeses utjaban.ismerosom javasolta a kineziologiat,de sosem voltam meg,es felek hogy kuruzslo,vagy humbukk,

Szeretnek tapasztalatott vagy aki jart kineziologiara segitene ?

Ez maradt mar csak ez az egy remenyem :-(

Koszonom szepen hogy meghallgatok.

2014. dec. 5. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Humbug.

Pszichológussal többre mész. A kognitív terápiát pont erre találták ki.

2014. dec. 5. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:

En nem tudom, hogy jo-e vagy sem, de a hugomat a kineziologia rangatta ki a depressziojabol (asszem 6 alkalmon volt). Viszont egy masik kineziologus meg baratnomnek nem segitett, szoval nem tudom, hogy mit gondoljak rola.

A terapia jo ötlet pszichologusnal, de amit meg javaslok, aminel akar egy alkalom is eleg lehet, es nagyon intenziv, az a csaladallitas, különösen ha feldolgozatlan csaladi trauma all a hatterben. Ha erdekel, ajanlani is tudok Budapesten a Kamarerdö közeleben egy jo pszichoterapeutat, aki tart csaladallitast, en hozza jartam, ameddig el nem költöztünk, a többi helyhez kepest normalisak az arai, es a szakertelmeben is megbizok (hozza jartam pszichoterapiara).

Nekem a csaladallitas nagyon sokat segitett, reszben ennek is köszönhetem, hogy most van egy csodalatos ferjem, es hogy a csaladomon belül is a helyemre kerültem. Ha erdekel, hogy ki ez, irj privit, es megirom.

2014. dec. 5. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Soha nincs csak egy remény. Ma már rengeteg módszer van.

Kineziológia jó, de nem mindegy ki végzi.

Előttem hozzászólóval egyetértek. Családállítás nagyon jó.

Ezen kívül az NLP-t javaslom.

2014. dec. 5. 12:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom szepen a valaszokat,mindenkepen fogok valamelyikhez meni segitseget kerni,mert igy mar nem birom.
2014. dec. 5. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Családállítást nem ismerem, kineziológusnál többször voltam. Múltbeli problémákat tár fel, visszamegy korábbi évekre, hogy mikor mi történhetett, blokkokat old fel, egyenletes energiaáramlást indít be. Így tényleg humbugnak tűnhet, viszont működik. Sok példám van rá, hogy velem mi történt utána, de ez nem nyilvános.:)
2014. dec. 5. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi 1 évig próbálkoztunk a babával, közben elkezdtem kineziológushoz járni más dolgok miatt.

Február közepén oldottuk a gyerekvállaláson lévő stresszt is, március közepén pozitívat teszteltem.

Utólag ez persze sose derül ki, volt-e köze a sikerhez, de nem bántam meg, hogy eljártam hozzá, mert más dolgokban is sokat segített.

Amúgy tényleg nagyon nem mindegy kihez jársz, fontos, hogy jó szakemberhez kerülj.

2014. dec. 5. 23:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy megosztottatok a tapasztalatokat,nagyon urulok,es mar van igy egy pici remenyem,nagyon jo ilyeneket olvasni.
2014. dec. 6. 09:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok.tegnap voltam kineziologusnal,a stresszt oldotta ,az jol esett,sokkal konyebb is.vissza mentunk 16 eves koromra,ott volt a bibi,es persze a jelenben is,a gondolkozasom ugyaz,de a stressz lement halisten,azt mondta a kinezilogus h ,javulni fog az egessegi allapotom is es a miomam is elfog mulni,adott ithonra ,hazifeladatot,

Bizom benne h valoban sikerulni fog a javulasom es a lelki vilagom es jonni fog a babam.

2014. dec. 9. 06:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy sikerult talalnod olyat, aki eek szerint jonak tunik, es mar elso alkalommal is lement rolad egy csomo stressz. Ird meg majd, ha sikerult a baba, drukkolok, hogy mielobb osszejojjon.
2014. dec. 9. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Szuper :)

Hajrá a babáért :)

2014. dec. 9. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!