Kineziologushoz szeretnek meni de! Felek?
Majdnem 3 eve nem esem teherbe.volt mar egy endometriozis mutetem,es van miomam is,a hormonom hol jo,hol nem,a ciklusaim is hol rovid,hol hosszab.szoval az orvosom is azt mondta mar nincs mit teni,probaltunk vitaminoktol kezdve az inofolicig.a kulonbozo teak,de semu.
Nekem van egy csaladi feldolgozatlan traumam,es en szerintem ez all a teherbeeses utjaban.ismerosom javasolta a kineziologiat,de sosem voltam meg,es felek hogy kuruzslo,vagy humbukk,
Szeretnek tapasztalatott vagy aki jart kineziologiara segitene ?
Ez maradt mar csak ez az egy remenyem :-(
Koszonom szepen hogy meghallgatok.
Koszonom szepen nektek.en is orulok nagyon hogy kezd valami alakulni,
Igaz hogy ithon van stressz ,kisebb nagyobb,de az elethez tartozik,es megtanultam kezelni,es csinalom a hazifeladatot regelente,es olyan jo erezni a pozitiv enetgiat :-)
Ja es megfogom irni ha ossze jott a baba.
Gondoltam megirom nektek hogy hasznal e a kineziologia.
Igen hasznal nogyogyaszatilag mindenkepp,egy eve endo mutetem utan vegre vastagabb a mehnyalkahartyam, ami szamomra jo dolog.
7 mm a ciklus kozepen.
Edig kerek egy evig 2-3 mm volt a ciklusom barmelyik napjan.
Lelkileg erosebb letem es kezdem a multat elengedni.
Varom a kovetkezo kineziologia terapiat,es fogom kerni a kineziologust hogy a csaladattalitassal folytatlyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!