Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babat szeretnek minden almom...

Babat szeretnek minden almom de igy bevallajam?

Figyelt kérdés

36 eves vagyok .

Most dontotuk el hogy johet a kisbaba.elmentem egy hormon vervetelre es egy sima verkepet is csinaltattam,ezek jok letek.

Csak az ultrhangom nem lett jo mert van egy darab miomam a meh mellso falan ami 15 mm.

Nagyon szeretnenk mar kisbabat de,milyen aron?!

Az orvos anyit mondott a miomarol hogy nem veszes helyen van,de lehet hogy ha teherbe esem noni fog a terhessegel egyutt.

Olvasgatam a miomarol hat vanak pozitiv es negativ tapasztalatok rola.elbizonytalanodtam :-( ketyeg a biologiai oram is :-(

Mit tegyek ?

meghallgatnam szivesen a ti velemyeteket.

2014. nov. 23. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmennék, megkérdeznék másik orvost is. Hátha ő mást mond, tud más megoldást az ölbe tett kézzel várakozáson túl. Ha ő is azt mondja, hogy nics más lehetőség, mint várni és reménykedni, de tényleg nem vészes a helyzet, akkor pedig belevágnék.
2014. nov. 23. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

ha van esély rövid időn belül "orvosolni" a miómát, akkor először ezen az úton indulnék el, utána a gyerek.

de ha az orvos szerint nem tudni, mikorra lesz eredmény, akár évekről is beszél, akkor viszont kockáztatnék, és belevágnék a gyerekprojektbe.

mindig azon szoktam ilyenkor gondolkozni, hogy vajon azok a nők, akik sose mennek el vizsgálatokra, és ki tudja mennyi bajuk van, esetleg komfort nélkül élnek, putrikban laknak, stb. és fogalmuk sincs, mennyi bajuk van, simán teherbe esnek, várandósak, szülnek...

szóval szerintem az is lehet, hogy egy másfél centis güblivel más se történik, mint elmúlik a várandósság alatt... :) elmúlik nyomtalan. nem értek a miómához, de okozónak a hormoningadozásra gyanakodnak, ahogy sebtibe elolvastam. várandósan úgyis minden más, lehet, hogy pont az segít. lehet, pont azért van miómád, mert a méhed már úgy szeretne már egy lakót :)

2014. nov. 23. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A baátnőmnek is van, 2 centis... Neki azt mondta az orvos, hogy minél hamarabb csináljon gyereket, mert később komplikációk lehetnek a mióma miatt..
2014. nov. 23. 13:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen nektek a valaszokat ,en is ugyan ilyen gondolkozasu vagyok csak azt hitem a szivem melyen hogy ,onzo nemlehetek ! Vagy hogy a babat nem szeretnem elvesziteni!

Nagyon jo a szivemnek ilyen valaszokat olvasni.

2014. nov. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!