Babat szeretnek minden almom de igy bevallajam?
36 eves vagyok .
Most dontotuk el hogy johet a kisbaba.elmentem egy hormon vervetelre es egy sima verkepet is csinaltattam,ezek jok letek.
Csak az ultrhangom nem lett jo mert van egy darab miomam a meh mellso falan ami 15 mm.
Nagyon szeretnenk mar kisbabat de,milyen aron?!
Az orvos anyit mondott a miomarol hogy nem veszes helyen van,de lehet hogy ha teherbe esem noni fog a terhessegel egyutt.
Olvasgatam a miomarol hat vanak pozitiv es negativ tapasztalatok rola.elbizonytalanodtam :-( ketyeg a biologiai oram is :-(
Mit tegyek ?
meghallgatnam szivesen a ti velemyeteket.
ha van esély rövid időn belül "orvosolni" a miómát, akkor először ezen az úton indulnék el, utána a gyerek.
de ha az orvos szerint nem tudni, mikorra lesz eredmény, akár évekről is beszél, akkor viszont kockáztatnék, és belevágnék a gyerekprojektbe.
mindig azon szoktam ilyenkor gondolkozni, hogy vajon azok a nők, akik sose mennek el vizsgálatokra, és ki tudja mennyi bajuk van, esetleg komfort nélkül élnek, putrikban laknak, stb. és fogalmuk sincs, mennyi bajuk van, simán teherbe esnek, várandósak, szülnek...
szóval szerintem az is lehet, hogy egy másfél centis güblivel más se történik, mint elmúlik a várandósság alatt... :) elmúlik nyomtalan. nem értek a miómához, de okozónak a hormoningadozásra gyanakodnak, ahogy sebtibe elolvastam. várandósan úgyis minden más, lehet, hogy pont az segít. lehet, pont azért van miómád, mert a méhed már úgy szeretne már egy lakót :)
Koszonom szepen nektek a valaszokat ,en is ugyan ilyen gondolkozasu vagyok csak azt hitem a szivem melyen hogy ,onzo nemlehetek ! Vagy hogy a babat nem szeretnem elvesziteni!
Nagyon jo a szivemnek ilyen valaszokat olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!