Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hónapja nincs munkám, de...

Veronika91 kérdése:

2 hónapja nincs munkám, de elötte egy évet dolgoztam az előző munkahelyemen, ahol 8 órába voltam bejeletve. Most a munkaügytől kapok ellátást, miközben munkát keresek. Ha gyereket szeretnék akkor nekem mi járna?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyes. Mivel munkanelkuli segely max harom honapig jar.... Inkabb varj amig lesz munkahelyed
2014. nov. 2. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom akkor kb 25-öt kapnék a gyesre?

Munkahelyről szerettem volna elmenni terhességi táppénzre,de napi 14 óra munka után,úgy hogy mindig felfáztam vagy huzatot kaptam stb....sajnos nem tudtam tovább ott maradni,s szerintem lehet hogy a baba sem jött volna össze.

2014. nov. 2. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, valahogy ugy. Plusz csaladipotlek. Inkabb probalj meg munkat talalni.
2014. nov. 2. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze azon vagyok.

Azért attól tartok,hogy így megint csak húzódik a baba dolog,pedig már nagyon szeretnék.Elég elszomorító ez a munkahelyi dolog...

2014. nov. 2. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat gyerekkel meg kevesebb eselyed lesz sajnos.... Megelni pedig meg kell es egy gyerek sokba kerul.... Kitartas!
2014. nov. 2. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ!

További szép napot!

2014. nov. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!