Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Volt-e köztetek olyan aki a...

Volt-e köztetek olyan aki a kisbabája alváspróblémáival (sokszor kel) kineziológushoz fordult? Mik voltak a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 10:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
65%
A mai világban ez van, mindenki fut egyből valami spirituális elvont dokihoz ha a baba nehezen alvó vagy mondjuk sokat sír, és minden dackorszakos vagy akaratos kisgyerekről megállapítják hogy idegrendszeri éretlensége meg viselkedészavara van, persze ezeket is drága jó "megnyomkodom a karod bal felső szegletét" típusù "orvosok" mondják a hiszékeny anyukának, aki bele se gondol hogy a baba és gyerek ilyen. Minden új neki bizonyos életkorban, meg kell tanítani őkez aludni, majd viselkedni. Nem kineziológushoz meg természetgyógyászhoz futni ha nem a tökéletesen viselkedő robotot szültük meg.
2017. dec. 8. 10:45
 12/43 anonim ***** válasza:
66%

nézd értem én, friss anyuka vagy, ez pánikkal jár, mert fogalmad sincs mit tegyél.

de:

- oké kezeld magad ha ettől jobban leszel

- közben azért vizsgáltasd ki a picit is, mert kedves hogy a gyerekre gondolva kezeltetnéd magad, csak közben pont hogy a gyerek problémájának nem nézel utána!

2017. dec. 8. 10:46
 13/43 A kérdező kommentje:

A babával nincsen semmi szervi baj, teljesen egészséges. A doki a fogára meg a szeparációs szorongásra fogta a gyakori kelést és arra, hogy szoptatom még éjszaka.

Nem rohannék egyből mindenféle spirituális gyógyítóhoz, csak eszembe jutott mert ismerőstől hallottam... hátha..

2017. dec. 8. 10:49
 14/43 anonim ***** válasza:
20%

XDXD

istenem...

persze hogy sokszor kelik ha fogzik

jaj,de fáj XD

2017. dec. 8. 10:51
 15/43 A kérdező kommentje:
Fájhat... hát nekem is.. azért gondolom fél év alatt 1-2 nyugis éjszakának kellett volna lennie, ha fogzik, ha nem :)
2017. dec. 8. 10:53
 16/43 anonim ***** válasza:
46%
nem, simán fog még téged kínozni. Ez van.
2017. dec. 8. 10:58
 17/43 anonim ***** válasza:
58%

Tehát a doki az hülye, de ha te mész kineziológoshoz, az rendben van.

A rossz hír az, hogy a dokinak nagy valószínűséggel igaza van, és a szeparációs szorongás miatt ébred.

Nincs semmi baja.

Te meg megszokod, hogy este többet kelsz. Ebben segít az esti szoptatás alatt termelődő hormonkoktél.

2017. dec. 8. 10:59
 18/43 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm szépen.
2017. dec. 8. 10:59
 19/43 A kérdező kommentje:
Nem hülye a doki... csak akkor nem értem mire ez a sok alvástréning, meg át kéne aludni az éjszakát, meg nevelés kérdése dolog.. ha az első két évben a gyerekek fogzanak, növekedési ugranak, szeparációs szorongnak, mozgásfejlődnek, tehát kb mindig van ok óránként kelni..
2017. dec. 8. 11:01
 20/43 anonim ***** válasza:
48%

Van gyerek, elég sok, aki másfél éves koráig nyugtalanul alszik! Kisfiam tanítónénije mesélte, náluk olyan rossz alvó a kislány, hogy 5 éves koráig állandóan felkelt.

Így nem lehet gyereket nevelni, hogy nehézség van vele vmiben és Te azt hiszed hogy jaj NEKED van valami bajod és szaladsz valami nem-orvoshoz aki elkér egy rakat pénzt és mond valami tök általános közhelyet. Szerinted mit mondhatna?!

Lesz még nehézség, dackorszak, tanulással kapcsolatos makacskodás, kamaszhiszti...mindennel kineziológushoz viszed MAGADAT?

2017. dec. 8. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!