Volt-e köztetek olyan aki a kisbabája alváspróblémáival (sokszor kel) kineziológushoz fordult? Mik voltak a tapasztalatok?
nézd értem én, friss anyuka vagy, ez pánikkal jár, mert fogalmad sincs mit tegyél.
de:
- oké kezeld magad ha ettől jobban leszel
- közben azért vizsgáltasd ki a picit is, mert kedves hogy a gyerekre gondolva kezeltetnéd magad, csak közben pont hogy a gyerek problémájának nem nézel utána!
A babával nincsen semmi szervi baj, teljesen egészséges. A doki a fogára meg a szeparációs szorongásra fogta a gyakori kelést és arra, hogy szoptatom még éjszaka.
Nem rohannék egyből mindenféle spirituális gyógyítóhoz, csak eszembe jutott mert ismerőstől hallottam... hátha..
XDXD
istenem...
persze hogy sokszor kelik ha fogzik
jaj,de fáj XD
Tehát a doki az hülye, de ha te mész kineziológoshoz, az rendben van.
A rossz hír az, hogy a dokinak nagy valószínűséggel igaza van, és a szeparációs szorongás miatt ébred.
Nincs semmi baja.
Te meg megszokod, hogy este többet kelsz. Ebben segít az esti szoptatás alatt termelődő hormonkoktél.
Van gyerek, elég sok, aki másfél éves koráig nyugtalanul alszik! Kisfiam tanítónénije mesélte, náluk olyan rossz alvó a kislány, hogy 5 éves koráig állandóan felkelt.
Így nem lehet gyereket nevelni, hogy nehézség van vele vmiben és Te azt hiszed hogy jaj NEKED van valami bajod és szaladsz valami nem-orvoshoz aki elkér egy rakat pénzt és mond valami tök általános közhelyet. Szerinted mit mondhatna?!
Lesz még nehézség, dackorszak, tanulással kapcsolatos makacskodás, kamaszhiszti...mindennel kineziológushoz viszed MAGADAT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!