Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Volt-e köztetek olyan aki a...

Volt-e köztetek olyan aki a kisbabája alváspróblémáival (sokszor kel) kineziológushoz fordult? Mik voltak a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 10:28
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy viszem. A kineziológus amúgy sem mond valamit, hanem old.. De nem tudom mit jártatom a számat, illetve az ujjaimat a gépeléssel, mert nem azon akarok veszekedni, hogy hasznos-e a kinez v sem. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy akinek éjjel óránként kel a gyereke, ott azt mondják, hogy a szülő rontotta el. Ha tudnám, hogy nem nevelés kérdése, hanem ez van, oké ilyen. Akkor elfogadom és nem aggódom rajta, hogy alhatnék is, ha úgy alakítanám nem pedig zombi üzemmódban élek...
2017. dec. 8. 11:06
 22/43 anonim ***** válasza:
79%

19#

Rutinos három gyerekes anya vagyok. :)

Most 9 hónapos a legkisebb, fogzik, szepás, szopizik. Este 11-szer ébredt. Előző este csak háromszor. Egy biztos: nem azért csinálja, hogy engem szivasson.

Tapasztalat: mondd azt mindenkinek, hogy átalussza az estét, aztán kézcsókom. Megtanultam, hogy mindenkinek azt mondom, amit hallani akar, egyébként meg úgy csinálom, ahogy szerintem a babának (és másod sorban a családnak) a legjobb.

A kutya nem fog beugrani hajnali kettőkor megnézni, hogy tényleg alszik-e!

2017. dec. 8. 11:09
 23/43 A kérdező kommentje:
Ez jó megoldás kifelé.. de attól még elég fáradt vagyok sajnos, mert már fél éve 1-2 óránként kelek.. És titkon bíztam azoknak a szavában, hogy ez csak nevelés kérdése, mert akkor van módom változtatni rajta. De igazad lehet, kevésbé idegőrlő ha elfogadom, hogy ez van. Csak aztán nehogy 2-3 évesen se aludjon mert hozzászokott a visszaaltatási módszerem valamelyikéhez amiről nem mond le..
2017. dec. 8. 11:12
 24/43 anonim ***** válasza:
35%
Két gyerekem van, átéltem! Eszembe sem jutott a kineziológia....Pusztán utánaneztem a gyerekben mik játszódhatnak le az első másfél évben. A kineziológusnak adsz egy kis pénzt, feloldja rajtad a lelki görcsöt, szupi, de a gyereked attól még ugyanúgy fogzani fog, szorongani és idegrendszerileg fejlődni, azaz azt a pénzt és időt amit erre a hülye ötletre áldoznál, költsd egy kis lazításra a pároddal amikor a gyereket 2 órára le tudod passzolni a nagyinak vagy egy szitternek....Te frusztrált vagy de nem attól sír a gyereked. A kineziológus nem segít neki elaludni hidd el, csak beléd plántál vmi közhelyet a friss anyuka életről.
2017. dec. 8. 11:14
 25/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondoltam (már ilyen mindennek utánanézős végső próbálkozásként) hamár úgyis szimbiózisban éltünk, élünk, akkor lehet kihat rá valami fezsültség rólam .. így jutott eszembe. De van igazság abban is amit írsz...
2017. dec. 8. 11:19
 26/43 anonim ***** válasza:
58%
Kitartás!! Lesz majd könnyebb ;)
2017. dec. 8. 11:27
 27/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. dec. 8. 11:29
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

a gyereknek is meg kell tanulni aludni..

régen egy idő után ott hagyták a gyereket az ágyában, ha már etetés meg minden volt, hogy elkezdjen unatkozni amitől álmos lesz.

Ha folyton bejár a szülő persze, hogy nem alszik el hisz ingert kap.

2017. dec. 8. 11:45
 29/43 A kérdező kommentje:
Hagynám én játszani, de fürdetéskor még jól elvan, az öltöztetést utálja onnantól sírás, aztán szopi amin elalszik. És éjjel 1-2 óránként fájdalmasan sírva kel, nem nyöszörögve... Próbáltam már nem ciciről letenni, akkor kb. egy óra volt mire elaludt, de ugyanúgy kelt mint az előző esetben... Felkeléskor ha cumit adok neki v ringatom v szopizik 5 perc alatt visszaalszik, a szemét sem nyitja ki..
2017. dec. 8. 11:52
 30/43 anonim ***** válasza:
46%
Szia! Kineziológus vagyok és mosolyogva olvasom a hozzászólásokat, micsoda áltudomány... meg izomproblémákkal foglalkozunk.. vicces :) A kérdésedre válaszolva: igen segíthet egy kineziológus, ha biztos, hogy nem fogzás miatt, nem azért mert: melege van-fázik-éhes... Hanem mert tényleg a te feszültségedet veszi át (amit másoknak bármilyen hihetetlen is, elhinnie, pedig nagyon is létező "jelenség" ) Szóval egy próbát mindenképp megér.. ;)
2017. dec. 8. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!