Legyen buntudatom hogy egyutt alszom a gyerekkel?
Haha. senkinek semmi köze ehhez.
Néha próbáld mega saját helyén, mert ha meg sem próbálod, akkor azt magad miatt inkább.
De vissza fog menni, sőt még csak majd most kezdősik ez az anyaszerelem meg apaszerelem 3 év körül.
Nekem a kicsi most szepszorong, azért alszok a közelében, hogy a többieket ne verje fel éjjel, de az ágyában kezdünk.
A nagyobb viszont anyaszerelemben van, ami annyit jelent, hogy a helyemen alszik az ágyban, az apja mellett... anya helyén, anya ruhájával stb. Így ezerszer kezelhetőbb napközben. Na nálunk most ez a felállás, két gyerekkel két külön ágyban. Ráadásul én azt mondtam, mindenki a helyén és nincs kegyelem, nincs vándorlás stb. Dehát így nyugis az éjjel és így kiegyensúlyozott épp most az egész. Szerencsére gyakran utazunk el és akkor meg van mindenkinek a saját helye ágya, ott be is van tartva a rend. Szerintem majd azt csinálom, hogy átrendezem a lakást és a szobákat, ha nem találunk itthon is vissza a helyünkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!