Babám 9 hetes. Nappal egy percet se alszik, éjszaka pedig körülbelül max 6 órát. Nem káros ez a szervezetének? Mit tudok csinálni, hogy többet aludjon?
" mintha a hobbija lenne a boges "
Hogy beszelhetsz igy a csecsemodrol ??
UNDORITO NO VAGY !!!!
31: Hasonlatképpen írtam, kifejezve, hogy sokat sír. Egyébként attól, hogy nagy betűkkel írod, még nem lesz igaz.
32: Aham, akkor már az is baj, ha ki akarom deríteni, van-e valami alvási gond vele vagy hasonló, értem.
Annyi miden baj lehet, ne idegeskedj, mert attól ős is csak egyre feszültebb lesz.
Hőmérséklet megfelelő?
Ruha kényelemes?
Másfajta tápszer? Víz?
Ortopédus, neurológus látta? Izomzata rendben, csípője rendben?
Pisil, kakil rendszeresen?
Ezek is mind okozhatnak nála folyamatos sírást.
36:
Eddig infacolt, bigaiát próbáltam és nemrég kapja az espumisant. Kamillateát szoktam adni neki, hátha szomjas, édesköményteát is próbáltam már, de attól habzott a szája.
Tápszert mondjuk eddig nem váltottunk, mert olyat kap, ami kólikás gyerekeknek való, valamint rendesen pisil, meg kakil. De jó ötlet, kipróbálok majd valami biót. Nektek melyik csepp segített?
37:
Csípője rendben, de neurológusnál nem jártunk még. Nem tudom sajnos, hogy ő mit tud vizsgálni rajta, senki se mondta eddig kórházban/dokinál, hogy oda is kéne vinni.
Ruhákból puha pamutot kap, nincs kiütése sem. Szoktam mérni a hőjét, 36,9 körül szokott lenni, úgy tudom, hogy az jó, és ebből derül ki, hogy jó-e meki a lakás hőmérséklete. Háziorvosnak mondtam, vállát húzogatta és azt mondta, vannak sokat síró babák, de senki se tudja, miért sírnak. Pedig kérdeztem, hogy ha szeretném megvizsgáltatni, hogy általánosságban minden rendben-e nála, akkor tudnak-e valami ilyesmit csinálni a kórházban, de azt mondta, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!